13 μάρκες αυτοκινήτων που «έριξαν άκυρο» στην Έκθεση του Παρισιού

13 μάρκες αυτοκινήτων που «έριξαν άκυρο» στην Έκθεση του Παρισιού

13 μάρκες αυτοκινήτων που «έριξαν άκυρο» στην Έκθεση του Παρισιού

H Έκθεση που γίνεται κάθε χρόνο στο Παρίσι είναι μια από τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές διοργανώσεις με θέμα το αυτοκίνητο, όμως αρκετοί βασικοί κατασκευαστές επέλεξαν φέτος να την παραλείψουν. 

Οι εκθέσεις αυτοκινήτου του εξωτερικού συχνά αποτελούν μεγάλα events για τις αυτοκινητοβιομηχανίες. Σε αυτές παρουσιάζουν, τις περισσότερες περιπτώσεις, τα νέα τους μοντέλα, νέες τεχνολογίες και το όραμά τους για το μέλλον μέσα από διάφορα projects όπως τα πρωτότυπα αυτοκίνητα. Η έκθεση που γίνεται στο Παρίσι είναι μια από τις βασικότερες για την Ευρώπη, όπως για παράδειγμα είναι εκείνη της Γενεύης ή της Φρανκφούρτης. 

Στις 4 Οκτώβρη το Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού θα ανοίξει τις πόρτες του και εκεί θα δούμε πολλά νέα και ενδιαφέροντα μοντέλα, όμως οκτώ από τους «βασικούς» κατασκευαστές, θα την παραλείψουν καθώς επέλεξαν να μην συμμετέχουν σε αυτή για διαφορετικούς λόγος σε κάθε περίπτωση. 

Για παράδειγμα, κάποια μάρκα μπορεί να μην έχει να δείξει κάποιο ολοκαίνουργιο μοντέλο και να έχει παρουσιάσει πλήρως την γκάμα της σε κάποια από τις εκθέσεις των περασμένων μηνών του έτους ή να σκοπεύει να ανανεώσει μεγάλο μέρος των αυτοκινήτων της και να θέλει να τα παρουσιάσει σε λίγο καιρό, σε κάποια άλλη έκθεση. Όπως κι αν έχει, οι δεκατρείς κατασκευαστές που ακολουθούν παρακάτω, επέλεξαν να μη δώσουν το «παρών» στο Παρίσι. 

 1. Alfa Romeo
 2. Ferrari
 3. Fiat
 4. Ford 
 5. Jeep
 6. Lamborghini
 7. Mazda
 8. Mitsubishi 
 9. Nissan 
 10. Opel 
 11. Subaru 
 12. Volkswagen
 13. Volvo