«Οδήγησε» κι εσύ τα αυτοκίνητα του James Bond! (pics & vid)

Πέτρος Σηφαλάκης
«Οδήγησε» κι εσύ τα αυτοκίνητα του James Bond! (pics & vid)
Με τη βοήθεια της τεχνολογίας και των σύγχρονων βιντεοπαιχνιδιών, μπορούμε να κάτσουμε «πίσω από το τιμόνι» μερικών εκ των πιο ιστορικών μοντέλων που έχει οδηγήσει ο πράκτορας 007!

Το νέο βιντεοπαιχνίδι Forza Horizon 4 παρουσιάζει το πρώτο πακέτο αυτοκινήτων που μπορεί κάποιος να προσθέσει, με τα καλύτερα και πιο χαρακτηριστικά αυτοκίνητα του James Bond. Το πακέτο ονομάζεται Best of Bond Car Pack και όσοι το αποκτήσουν θα μπορούν να διαλέξουν ανάμεσα σε δέκα διαφορετικά μοντέλα.

Την Aston Martin DB5 του 1964, την Aston Martin DBS του 1969, την Aston Martin V8 του 1986, την Aston Martin DBS του 2008, την Aston Martin DB10 του 2015, το AMC Hornet X Hatchback του 1974, το Citroen 2CV6 του 1981, τη BMW Z8 του 1999, τη Lotus Esprit S1 του 1977 και τη Jaguar C-X75 του 2010.

Μάλιστα, όποιος αγοράσει το βιντεοπαιχνίδι Forza Horizon 4 στην έκδοση Ultimate Edition δεν θα χρειαστεί να πληρώσει κάποιο έξτρα ποσό, για να αποκτήσει το συγκεκριμένο πακέτο. Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι σε μερικά από τα αυτοκίνητα του James Bond, θα υπάρχουν και τα «γκατζετάκια» που είχαν στην αντίστοιχη ταινία που έπαιζαν. Ας πούμε, η DB5 θα έχει το σύστημα που αλλάζει την πινακίδα κυκλοφορίας, ενώ η Lotus Esprit θα έχει όλο τον εξοπλισμό που χρειάζεται για να γίνει «υποβρύχια», όπως και στην ταινία.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!