Νέα νίκη για τον γιο του Μίκαελ Σουμάχερ στη Formula 3

Gazzetta team
Νέα νίκη για τον γιο του Μίκαελ Σουμάχερ στη Formula 3
Ο Σουμάχερ τζούνιορ νίκησε και στον πρώτο σημερινό αγώνα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Formula 3 στο Νίρμπουργκρινγκ και πλησίασε ακόμη περισσότερο την κορυφή.

Ο Μικ Σουμάχερ νίκησε στον πρώτο από τους δύο κυριακάτικους αγώνες της Formula 3 στο Νίρμπουργκρινγκ. Ήταν η πέμπτη εφετινή νίκη για τον 19χρονο οδηγό της ομάδας της Prema και ακολούθησε μετά τη χθεσινή το Σάββατο το μεσημέρι. Χάρη σε αυτό το σερί απέχει πλέον ο γιος του ‘’Σούμι’’ μόνον 16 βαθμούς πίσω από τον προπορευόμενο Τίκτουμ στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Formula 3 και ενώ απομένουν άλλοι επτά αγώνες, ένας στο Νίρμπουργκρινγκ, τρεις στο Σπίλμπεργκ της Αυστρίας και άλλοι τρεις στο γερμανικό Χόκενχαϊμ. Να υπενθυμίσουμε, ότι ο πατήρ Μίκαελ είχε κατακτήσει το 1990 το Γερμανικό Πρωτάθλημα της Formula 3.

Επιστροφή* πονταρίσματος στον αγώνα Γαλλία - Ολλανδία, αν o Γκριεζμάν σκοράρει το πρώτο γκολ στην αναμέτρηση! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο νεαρός οδηγός δήλωσε σχετικά με τις τελευταίες νίκες του στον ιστότοπο motorsport.com τα εξής: «Νιώθεις -όπως κάθε άλλος οδηγός- πολύ καλά, όταν έχεις ένα τέτοιο σερί. Είμαι πολύ χαρούμενος». Ο Μικ Σουμάχερ απάντησε επίσης στο ερώτημα, πώς σημειώνει ξαφνικά τόσο καλά αποτελέσματα μετά από το δύσκολο ξεκίνημα της σεζόν, λέγοντας ότι «είναι δύσκολο να το εξηγήσω. Μου το ρώτησαν ήδη πολλοί, όμως πραγματικά δεν έχω κάποια απάντηση γι αυτό. Ετσι είναι και είμαι πολύ χαρούμενος γι αυτό. Και θα προσπαθήσω ξανά, ώστε να συνεχιστεί αυτό».

Ο αγώνας στο Νίρμπουργκρινγκ εξελίχθηκε σε μονόλογο για τον Μικ, που δεν απειλήθηκε ούτε όταν μπήκε δύο φορές στην πίστα το αυτοκίνητο ασφαλείας λόγω ατυχημάτων και τερμάτισε με διαφορά 3,2 δευτερολέπτων από τον δεύτερο. Ο οδηγός της Prema έχει σημειώσει τις περισσότερες νίκες εφέτος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Formula 3 και θα ήταν πρώτος με διαφορά, αν δεν είχε κάνει ένα τόσο κακό ξεκίνημα στη σεζόν.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!