Η ιστορία της Toyota Supra με το Nι και με το Σίγμα (vid)

Πέτρος Σηφαλάκης
Η ιστορία της Toyota Supra με το Nι και με το Σίγμα (vid)
Μέσα από ένα βίντεο τεσσάρων λεπτών και... κάτι, το Cars Evolution μας περιγράφει την πορεία ενός εκ των πιο επιτυχημένων ιαπωνικών σπορ μοντέλων που έχουν παραχθεί ποτέ!

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Η Toyota Supra ανήκει σε μια... ξεχωριστή κατηγορία αυτοκινήτων και έχει καταφέρει να είναι ακόμη απίστευτα ποθητή, ακόμη κι αν απέχει από την αγορά για δεκαετίες. Αναφερόμαστε κυρίως στην τέταρτη γενιά του μοντέλου όταν μιλάμε για μια Supra, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε πως πριν από αυτό, είχαν παρουσιαστεί άλλες τρεις.

Τώρα, είμαστε λίγο πριν την παρουσίαση της πέμπτης γενιάς της και σίγουρα θα έχουμε να κάνουμε με ένα εντυπωσιακό αυτοκίνητο, το οποίο εξελίσσεται σε συνεργασία με τη BMW. Στο τέλος του βίντεο υπάρχει ένα ξεχωριστό κομμάτι με ενδιαφέρουσες πληροφορίες που ελάχιστοι γνωρίζουν.

Αυτό που είναι γνωστό σε όλο τον κόσμο όμως, είναι ότι η Supra στην τέταρτη γενιά της, με τον κινητήρα 2JZ κάτω από το καπό της, έχει γίνει ένα από τα πιο επιτυχημένα αυτοκίνητα στην παγκόσμια αγωνιστική σκηνή των dragster και η ισχύς που έχει φτάσει να αποδίδει το εξακύλινδρο μοτέρ, ξεπερνά τους 2.000 ίππους!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!