Δεν υπάρχει περίπτωση να φτιάξουμε μοτοσυκλέτα, λέει η Tesla

Gazzetta team
Δεν υπάρχει περίπτωση να φτιάξουμε μοτοσυκλέτα, λέει η Tesla
Η Tesla θα συνεχίσει να εστιάζει στα κορυφαία ηλεκτρικά τετράτροχα μοντέλα της και δεν ενδιαφέρεται να δημιουργήσει ένα δίτροχο όχημα.

Το Model S, το Model X και το Model 3 είναι τα τρία μοντέλα που βρίσκονται σήμερα στην γκάμα της Tesla, μαζί με κάποια άλλα ειδικά αυτοκίνητα όπως το Roadster για παράδειγμα. Σύντομα, έρχεται και η πρώτη ηλεκτρική νταλίκα της Tesla, που δείχνει ότι η μάρκα δεν θέλει να αφοσιωθεί μόνο στα IX αυτοκίνητα, όμως όπως η ίδια ξεκαθαρίζει, δεν πρόκειται να φτιάξει ποτέ μοτοσυκλέτα.

Ο λόγος όπως εξηγεί ο ιδρυτής και CEO της Tesla, Έλον Μασκ, είναι ότι στα 17 του χρόνια οδηγώντας μια μηχανή, παραλίγο να σκοτωθεί από φορτηγό. Οπότε, τότε σταμάτησε εντελώς να ασχολείται με τα δίτροχα και έστρεψε την προσοχή του στα αυτοκίνητα. Πάντως θα ήταν ενδιαφέρον να βλέπαμε μια ηλεκτροκίνητη μοτοσυκλέτα από την Tesla, αν ακολουθούσε τον ίδιο δρόμο που έχει πάρει και για τα αυτοκίνητα. Θα ήταν απίστευτα εξελιγμένη τεχνολογικά, θα είχε φοβερές επιδόσεις και πολύ εντυπωσιακό ντιζάιν!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!