Τα αστέρια της Εθνικής Αγγλίας και τα αγαπημένα τους αυτοκίνητα! (pics)

Gazzetta team
Τα αστέρια της Εθνικής Αγγλίας και τα αγαπημένα τους αυτοκίνητα! (pics)
Lamborghini, Bentley, Range Rover αλλά και άλλα μοντέλα, όπως ένα παλιό κλασικό Mini, βρίσκονται μέσα στα γκαράζ των αστέρων της Εθνικής Ομάδας της Αγγλίας.

Εντυπωσιακά αυτοκίνητα και επιτυχημένοι ποδοσφαιριστές, παραδοσιακά πάνε μαζί και βλέπουμε πως αυτό ισχύει και για κάποιους από τους πιο αναγνωρισμένους παίκτες της πρέμιερ λιγκ.

Τα μοντέλα που επιλέγουν να κινούνται προσφέρουν το απαραίτητο image που χρειάζονται και μερικές φορές, όπως θα δείτε παρακάτω, μπορούν να το επιτύχουν αυτό και με ένα φθηνό αυτοκίνητο!

Ωστόσο οι περισσότερες περιπτώσεις έχουν να κάνουν με πανάκριβα SUV και εντυπωσιακά supercars, που στο πέρασμά τους κάνουν όλα τα κεφάλια να γυρίζουν.

Κάιλ Γουόκερ

Στον Κάιλ Γουόκερ αρέσουν οι αντιθέσεις, όπως μπορούμε να καταλάβουμε από την επιλογή των αυτοκινήτων του. Πιο συγκεκριμένα, οδηγεί μια Lamborghini Huracan των 610 ίππων και επίσης, εμφανίζεται αρκετές φορές με ένα κλασικό Mini, το οποίο ωστόσο είναι πλήρως ανακατασκευασμένο και πραγματικά πανέμορφο.

Φιλ Τζόουνς

O αμυντικός της Γιουνάιτεντ έχει μια τάση στα πολυτελή και πανάκριβα SUV. Στο γκαράζ του μπορεί κανείς να βρει μια Bentley Bentayga, ένα από τα γρηγορότερα και πιο ακριβά μοντέλα της κατηγορίας του και ένα Range Rover SVAutobiography, το κορυφαίο Range Rover που μπορείς να αγοράσεις δηλαδή. Το τελευταίο, έχει και αρκετές αισθητικές βελτιώσεις ώστε να είναι ακόμη πιο ιδιαίτερο.

Τζέσι Λίνγκαρντ

Άλλος ένας ποδοσφαιριστής της πρέμιερ λιγκ που έχει προτίμηση στα βρετανικά αυτοκίνητα είναι ο Τζέσι Λίνγκαρντ. Ο παίκτης της Γιουνάιτεντ έχει ένα μαύρο ματ Range Rover SVR και μια βελτιωμένη Bentley Continental GT, αξίας άνω των 300.000€! Επίσης, οδηγεί συχνά κι άλλα μοντέλα όπως μια Mercedes-Benz CL και μια Rolls Royce Wraith.

Φαμπιάν Ντελφ

Ιδιαίτερος στις επιλογές του είναι ο Φαμπιάν Ντελφ καθώς σε αντίθεση με όλους τους άλλους ποδοσφαιριστές που συναντάμε σε αυτή τη λίστα, δεν επιλέγει ούτε ένα SUV, ούτε supercar αλλά ούτε ένα κλασικό μοντέλο. Εμφανίζεται πολύ συχνά με ένα Mercedes-Benz V-Class, το οποίο προσφέρει ασύγκριτη πρακτικότητα και τεράστιους χώρους.

Τζέιμι Βάρντι

Μια Bentley Continental GT των περίπου 230.000€ και μάλιστα, με ειδική, προσωπικά διαμορφωμένη πινακίδα κυκλοφορίας, έχει στην κατοχή του ο Τζέιμι Βάρντι. Σίγουρα μια κορυφαία επιλογή που συνδυάζει την κορυφαία άνεση με την ποιότητα κατασκευής και την άφθονη ισχύ από τον V12 κινητήρα που την εφοδιάζει.

Μάρκους Ράσφορντ

Ο Μάρκους Ράσφορντ είχε ένα σοβαρό ατύχημα με μια Mercedes-AMG CLA45 και στη συνέχεια αποφάσισε να πάρει κάτι πιο... ήσυχο, χωρίς να θυσιάζει όμως το image του. Έτσι αγόρασε ένα Range Rover Urban που κοστίζει περίπου 100.000€.

Ραχίμ Στέρλινγκ

H Mercedes-Benz G-Class είναι ένα σκληροτράχηλο off road μοντέλο, όμως πολλοί διάσημοι την επιλέγουν και τη βελτιώνουν αισθητικά και μηχανικά. Έχει γίνει σήμα κατατεθέν του στυλ και του κύρους και μάλιστα, είναι και επιλογή του Ραχίμ Στέρλινγκ. Ο ίδιος, έχει άλλο ένα όχημα της «οικογένειας» Mercedes, ένα Smart ForTwo 451 Pulse. Πάντως, οδηγεί και μια Bentley GTX 700-4, που κοστίζει... 570.000€!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!