Ταχύτερος, ο νεότερος στην κατατακτήρια ειδική του Ακρόπολις

Gazzetta team
Ταχύτερος, ο νεότερος στην κατατακτήρια ειδική του Ακρόπολις
Ο 22χρονος Φινλανδός Γιουούσο Νόρντγκρεν ήταν ταχύτερος στην κατατακτήρια ειδική διαδρομή του Ράλι Ακρόπολις και ξεκίνησε το πρώτο του Ακρόπολις, δυναμικά.

Μόλις στον 5ο αγώνα της καριέρας του, εκτός της πατρίδας του, ο Φινλανδός, Γιουούσο Νόρντγκρεν ξεκίνησε δυναμικά το φετινό Ράλι Ακρόπολις. Ήταν ταχύτερος στην κατατακτήρια ειδική διαδρομή που χρησιμοποιείται από τους οδηγούς για την επιλογή της θέσης τους στη σειρά εκκίνησης. Κάπως έτσι στην πρώτη του εμφάνιση επί ελληνικού εδάφους ο 22χρονος που είναι ο νεότερος από όσους συμμετέχουν με αυτοκίνητα της κατηγορίας R5, καταφέρνει αν μη τι άλλο να κάνει αισθητή την παρουσία του.

Βέβαια τα πάντα κρίθηκαν στις λεπτομέρειες καθώς ο Αλεξέι Λουκιάνουκ ήταν μόλις 21 χιλιοστά αργότερος στα 3,7 χλμ. της κατατακτήριας ειδικής αλλά παρόλα αυτά θα επιλέξει τελευταίος τη θέση του στην εκκίνηση, καθώς ο Νόρντγκρεν δεν είναι οδηγός πρώτης προτεραιότητας, μιας και δεν διεκδικεί τον Ευρωπαϊκό τίτλο. Μια θέση πιο πίσω στην ειδική ήταν ο Γιούρι Προτάσοφ στην πρώτη του εμφάνιση με Skoda Fabia και γενικώς πρώτη με αυτοκίνητο R5. Ακολούθησαν τα δύο Ford Fiesta των Λούκας Χαμπάι και Έιβιντ Μπρινίλντσεν και το Skoda Fabia του Μπρούνο Μαγκαλάες.

Εδώ μπορείτε να βρείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα της κατατακτήριας ειδικής διαδρομής.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!