Ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων για την υπερειδική του Ράλι Ακρόπολις

Gazzetta team
Ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων για την υπερειδική του Ράλι Ακρόπολις
Διαθέσιμα με 10 Ευρώ είναι τα εισιτήρια για την υπερειδική του Ράλι Ακρόπολις που θα διεξαχθεί στον Ιππόδρομο Μαρκόπουλου την Παρασκευή 1η Ιουνίου.

Διαδικτυακά αλλά και σε φυσικά καταστήματα είναι διαθέσιμα προς προπώληση τα εισιτήρια της υπερειδικής με την οποία ξεκινά το φετινό Ράλι Ακρόπολις, από τον Ιππόδρομο Μαρκόπουλου. Το κόστος για προπώληση είναι 10€, ενώ στα εκδοτήρια του Ιπποδρόμου θα κοστίζουν 14€.

Η προπώληση μπορεί να γίνει διαδικτυακά μέσω της ιστοσελίδας Ticketmaster, καθώς και των ιστοσελίδων των καταστημάτων του δικτύου «Γερμανός» και του δικτύου της «Cosmote». Παράλληλα η προπώληση των εισιτηρίων είναι διαθέσιμη και από τα φυσικά καταστήματα των παραπάνω εταιρειών. Επίσης, μέσω του τηλεφωνικού κέντρου 210 8938111, καθημερινά από τις 09:00 έως τις 21:00, καθώς και του εκδοτηρίου στον Ιππόδρομο Μαρκόπουλου από τις 13:30 το μεσημέρι της Παρασκευής 1ης Ιουνίου.

Η ώρα εκκίνησης της υπερειδικής διαδρομής είναι στις 15:26. Η σχεδίαση της φετινής διαδρομής στον Ιππόδρομο Μαρκόπουλου διαφέρει από την προηγούμενη υπερειδική που είχε διεξαχθεί στο ίδιο μέρος το 2007 και περιλαμβάνει διαδρομή, μήκους 2,6 χλμ., η οποία είναι παράλληλη. Έτσι τα αυτοκίνητα θα αγωνίζονται ανά δύο σε μια πορεία που περιλαμβάνει παρατεταμένες καμπές και υπόσχεται όμορφο θέαμα.

Οι θεατές μάλιστα θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τόσο τα αυτοκίνητα του ERC, όσο και αυτά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος αλλά και τα Ιστορικά. Τέλος πριν την προγραμματισμένη ώρα εκκίνησης τα αγωνιστικά αυτοκίνητα θα πραγματοποιήσουν και περάσματα αναγνωρίσεων στην υπερειδική, κάτι που σημαίνει πως η δράση για όσους έχουν τη δυνατότητα να είναι από νωρίς στο Μαρκόπουλο θα ξεκινήσει από νωρίς.

Σημειώνεται πως τα παιδιά έως 12 ετών δεν πληρώνουν εισιτήριο όπως εξάλλου και οι ΑΜΕΑ, ενώ το πάρκινγκ του Ιπποδρόμου προσφέρει μέχρι και 4.000 θέσεις αυτοκινήτων με εύκολη πρόσβαση προς τις θέσεις θεατών για αμαξίδια ΑΜΕΑ.

Νωρίτερα της υπερειδικής διαδρομής, στις 11:00, θα διεξαχθεί κάτω από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης η τελετή εκκίνησης του φετινού Ράλι Ακρόπολις το οποίο είναι ο 3ος γύρος του ERC του 2018.

Παρακάτω μπορείτε να πάρετε μια γεύση από την προηγούμενη επίσκεψη των αγωνιστικών στον Ιππόδρομο του Μαρκόπουλου, το 2007 τότε που το Ράλι Ακρόπολις προσμετρούσε στο WRC.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!