Ο Ρόσμπεργκ επιστρέφει στο κόκπιτ (vid)

Gazzetta team
Ο Ρόσμπεργκ επιστρέφει στο κόκπιτ (vid)
Επιστροφή σε αγωνιστικούς ρυθμούς θα κάνει ο Νίκο Ρόσμπεργκ αυτό το Σαββατοκύριακο καθώς θα βρεθεί στο μονοθέσιο 2ης γενιάς της Formula E.

Ενθουσιασμένος και ανυπόμονος εμφανίστηκε ο Νίκο Ρόσμπεργκ σε video που δημοσίευσε ενόψει της επιστροφής του στην αγωνιστική δράση. Ο πρώην Πρωταθλητής της Formula 1, έπειτα από αρκετό καιρό μετά την αποχώρησή του, η οποία ακολούθησε την κατάκτηση του τίτλου του 2016, θα βρεθεί σε ένα αγωνιστικό μονοθέσιο και θα οδηγήσει σε αγωνιστικούς ρυθμούς.

Για την ακρίβεια θα οδηγήσει το μονοθέσιο 2ης γενιάς της Formula E προς επίδειξη, στους δρόμους του Βερολίνου όπου θα διεξαχθεί ο ένατος αγώνας του φετινού πρωταθλήματος. Ο Ρόσμπεργκ είναι θερμός υποστηρικτής της ηλεκτροκίνησης και ακριβώς για αυτό το λόγο πριν από μερικές εβδομάδες ολοκλήρωσε την συμφωνία του με τους διοργανωτές και έγινε βασικός επενδυτής και μέτοχος του συγκεκριμένου πρωταθλήματος.

Το μονοθέσιο 2ης γενιάς της Formula E είναι αυτό που θα χρησιμοποιούν οι ομάδες στην προσεχή, πέμπτη χρονιά του πρωταθλήματος και αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα εμφανιστεί δημοσίως στα χέρια μάλιστα ενός σπουδαίου οδηγού αγώνων.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!