Η Audi δοκίμασε το e-tron FE05 για την Formula E (vid)

Gazzetta team
Η Audi δοκίμασε το e-tron FE05 για την Formula E (vid)
Η προσεχής, 5η χρονιά της Formula E θα βρει την Audi να εμπλέκεται πλήρως στο πρωτάθλημα ηλεκτρικών με το e-tron FE05 το οποίο δοκίμασε.

Μετά την εξαγορά της ομάδας του ABT που συμμετέχει στην Formula E από το ξεκίνημα του θεσμού, η Audi ετοιμάζεται για μια πλήρη χρονιά στο πρωτάθλημα ηλεκτρικών μονοθεσίων με τις δικές της δυνάμεις αλλά και το δικό της όνομα.

Τα νέα παιχνίδια της Novomatic, με εντυπωσιακά γραφικά και δυνατό ήχο, μόλις έφτασαν στην Sportingbet.gr! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Η ομάδα της Formula E που συγκεντρώνει τις δυνάμεις κορυφαίων γερμανικών εταιρειών όπως η Schaeffler, είναι αρκετά επιτυχημένη και η υποστήριξη της Audi δεν είναι κρυφή. Ωστόσο από τον Δεκέμβριο του 2018, οπότε και θα ξεκινήσει η νέα αγωνιστική περίοδος της Formula E η Audi θα έχει μια κανονική εργοστασιακή παρουσία, με το e-tron FE05. Το μονοθέσιο δεύτερης γενιάς ηλεκτρικών δοκιμάστηκε τις προηγούμενες ημέρες από όλες τις ομάδες στην πίστα του Καλαφάτ στην Ισπανία και με τον Ντάνιελ Αμπτ στο τιμόνι του έδωσε ακόμη περισσότερα στοιχεία στους μηχανικούς, ώστε να συνεχίσουν τη δουλειά τους.

Νωρίτερα, μέσα στο Μάρτιο, ο Λούκα ντι Γκράσι, ο άλλος οδηγός της ομάδας είχε οδηγήσει το e-tron FE05 και είχε επίσης μιλήσει με τα καλύτερα λόγια, τόσο για την συμπεριφορά του μέσα στην πίστα, όσο και για την εμφάνιση, η οποία φαίνεται να έχει «μαγέψει» και τους δύο οδηγούς. Αμφότεροι αναφέρουν στον επικεφαλής της Audi Motorsport, Άλαν ΜακΝίς ο οποίος θεωρεί σημαντικό πως και οι δύο οδηγοί του αισθάνθηκαν αμέσως πολύ βολικά μέσα στο νέο μονοθέσιο.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!