Με 155 συμμετοχές η Ανάβαση Ριτσώνας

Gazzetta team
Με 155 συμμετοχές η Ανάβαση Ριτσώνας
Με τις περισσότερες συμμετοχές που έχουν συγκεντρωθεί εδώ και αρκετά χρόνια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναβάσεων, διεξάγεται η Ανάβαση Ριτσώνας, αυτό το Σαββατοκύριακο.

Η Ριτσώνα αποδεικνύει φέτος τη δυναμική της ανάμεσα στους ελληνικούς αγώνες με μια λίστα συμμετοχών που μοιάζει ατελείωτη. Περιλαμβάνει 155 αυτοκίνητα σε όλες τις κατηγορίες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, για το οποίο είναι ο 2ος γύρος.

Ελάχιστοι οδηγοί είναι εκείνοι που θα λείψουν από τον αγώνα αυτό το Σαββατοκύριακο, τον οποίο διοργανώνει το Σωματείο Α.Σ.Μ.Α. και ως εκ τούτου αναμένεται να συγκεντρώσει και αρκετούς θεατές στην γνωστή διαδρομή της περιοχής της Χαλκίδας.

Για εκείνους που δεν θα τα καταφέρουν πάντως, αξίζει να σημειωθεί πως ο αγώνας της Κυριακής θα μεταδοθεί ζωντανά από το STAR Κεντρικής Ελλάδας. Το αγωνιστικό πρόγραμμα περιλαμβάνει 2ή 3 περάσματα το Σάββατο με τον δρόμο να κλείνει στις 09:30 και τη διαδικασία των δοκιμών να ξεκινά μια ώρα αργότερα στις 10:30. Την Κυριακή το ωράριο είναι το ίδιο με την προσοχή όλων να είναι αυξημένη καθώς θα είναι περισσότερος και ο κόσμος στις στροφές της ανάβασης.

Δείτε εδώ αναλυτικά τον πίνακα των συμμετοχών.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!