Στο Άσεν μεταφέρεται το σκηνικό των Superbikes (pics)

Gazzetta team
Στο Άσεν μεταφέρεται το σκηνικό των Superbikes (pics)
Ο 4ος γύρος του πρωταθλήματος Superbikes διεξάγεται στο Άσεν της Ολλανδίας και η δράση ξεκίνησε με τον Μίκαελ βαν ντερ Μαρκ να ξεσηκώνει τους συμπατριώτες του.

Έκπληξη για εμάς τους υπόλοιπους, αναμενόμενη εξέλιξη για τον ίδιο τον Μίκαελ βαν ντερ Μαρκ φαίνεται πως ήταν η επίτευξη της πρωτιάς ανάμεσα στους αναβάτες των Superbikes, κατά την τρίτη περίοδο ελεύθερων δοκιμών στο Άσεν.

Η ολλανδική πόλη φιλοξενεί τον 4ο γύρο των Superbikes, πρωτάθλημα το οποίο εξελίσσεται σε μια προσωπική κόντρα μεταξύ του Τζόναθαν Ρία με την Kawasaki και του Τσάζ Ντέιβις με την Ducati. Ο Ρία που είναι και πρωτοπόρος στη βαθμολογία, ολοκλήρωσε νωρίτερα τις δύο πρώτες περιόδους ελεύθερων δοκιμών επικεφαλής.

Κινήθηκε εξ αρχής στο 1:35,6 και συνέχισε με παραπλήσια επίδοση και στη δεύτερη περίοδο. Ο βαν ντερ Μαρκ τον πλησίασε καθώς στο πρώτο σκέλος ήταν ο μοναδικός από τους υπόλοιπους αναβάτες που ήταν επίσης στο 1:35, όμως στο δεύτερο σκέλος προφανώς κάποια ρύθμιση άλλαξε χωρίς να του βγει.

Έτσι και ενώ οι περισσότεροι Ολλανδοί είχαν αρχίσει να απογοητεύονται ότι ο αναβάτης τους δεν μπορούσε να ακολουθήσει, ο Ολλανδός «χτύπησε» ξανά στην τρίτη περίοδο και κατάφερε όχι απλώς να ολοκληρώσει πρώτος, αλλά να κάνει και την καλύτερη επίδοση της ημέρας με 1:35,1.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Free Practice 1
Free Practice 2
Free Practice 3

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!