Η έκθεση μοτοσυκλέτας 2018 τα... σπάει στο Ελληνικό!

Gazzetta team
Η έκθεση μοτοσυκλέτας 2018 τα... σπάει στο Ελληνικό!
Με όλα τα νέα μοντέλα της αγοράς, δυνατότητα test ride αλλά και ιδιαίτερα ενδιαφέροντα events και κληρώσεις, η φετινή έκθεση μοτοσυκλέτας αξίζει την επίσκεψή σας!

Η αίθουσα ξιφασκίας στο πρώην δυτικό αεροδρόμιο του Ελληνικού φιλοξενεί, από την Τετάρτη 18 Απριλίου έως και την Κυριακή 22 Απριλίου, την έκθεση μοτοσυκλέτας του 2018. Περίπου 8.000 τετραγωνικά μέτρα είναι διαθέσιμα για 80 εταιρείες γύρω από τους δύο τροχούς στην Ελλάδα.

Εκτός των νέων μοντέλων, που μπορούν να θαυμάσουν ή και να οδηγήσουν οι επισκέπτες, θα έχουν την ευκαιρία να δουν εξοπλισμό ένδυσης, ελαστικά, λιπαντικά, αξεσουάρ και ανταλλακτικά, μαζί με διάφορες υπηρεσίες μοτοσυκλετών. Ανάμεσα στα κορυφαία events της διοργάνωσης, συναντάμε μοναδικές εμπειρίες, όπως:

  • Οργανωμένα testrides σε πίστα 1100m με τη συμμετοχή 11 εταιρειών και 43 συνολικά μοντέλων.
  • Flat track experience σε ειδικά κατασκευασμένη οβάλ χωμάτινη πίστα, τη νέα τάση στη fun οδήγηση, υπό την καθοδήγηση του Riding School.
  • 16 παραστάσεις stuntriding, FMX, trial και BMX
  • Σεμινάρια για ασφαλή οδήγηση από τον έμπειρο καθηγητή Θανάση Χούντρα
  • Chat sessions για τη συντήρηση της μοτοσυκλέτας

Επίσης, ένα μεγάλο δώρο περιμένει έναν τυχερό επισκέπτη της έκθεσης, ο οποίος θα βρεθεί ως VIP Guest στο MotoGP Βαρκελώνης στις 17 Ιουνίου. Για την ανάδειξή του θα διεξαχθεί διαγωνισμός στο Facebook! Οι ώρες λειτουργίας της είναι καθημερινά από τις 14:00 έως τις 21:00 και το Σαββατοκύριακο από τις 10:00 το πρωί. Το εισιτήριο εισόδου είναι 5€, ενώ τα παιδιά κάτω των 12 ετών δωρεάν εισέρχονται δωρεάν. Για περισσότερες πληροφορίες και για ενημέρωση σχετικά με τις ώρες των παράλληλων εκδηλώσεων, μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα της έκθεσης.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!