Αυτά είναι τα... τετράτροχα κοσμήματα του The Rock! (pics)

Gazzetta team
Αυτά είναι τα... τετράτροχα κοσμήματα του The Rock! (pics)
Ο γνωστός ηθοποιός και πρώην παλαιστής του WWE, εκτός από πάθος για γυμναστική και καλή ζωή, λατρεύει και τα γρήγορα αυτοκίνητα!

Για το 2016, ο Ντουέιν Τζόνσον, ή αλλιώς, The Rock, ήταν ο πιο ακριβοπληρωμένος ηθοποιός του κόσμου. το εντυπωσιακό του παρουσιαστικό, μαζί με τις εμφανίσεις του σε μερικές από τις πιο διάσημες κινηματογραφικές παραγωγές του Χόλιγουντ, όπως το Fast and Furious, τον έχουν κάνει άμεσα αναγνωρίσιμο και δεν γίνεται να τον μπερδέψεις με κανέναν άλλο.

Όμως, ο The Rock αγαπά πολύ και τα γρήγορα αυτοκίνητα και για αυτό τον έχουμε δει πολλές φορές με εντυπωσιακά τετράτροχα, που συνθέτουν μια πανάκριβη συλλογή με χιλιάδες άλογα! Πάμε να δούμε μερικά από τα μοντέλα που έχει στο γκαράζ του.

Pagani Huayra

Το ιταλικό Hypercar φιλοξενεί έναν V12 κινητήρα της AMG στο κέντρο του, με 6.0 λίτρα κυβισμό, δύο τούρμπο και 730 ίππους. Είναι, αναμφίβολα, ένα από τα γρηγορότερα αυτοκίνητα που έχει στην κατοχή του ο Ντουέιν Τζόνσον, με 0-100 χλμ./ώρα σε 2,9 δευτερόλεπτα και τελική ταχύτητα στα 383 χλμ./ώρα!

Rolls Royce Wraith

Το βρετανικό κουπέ βρίσκεται στο γκαράζ του Ντουέιν Τζόνσον για να μπορεί να μετακινείται καθημερινά με άνεση και στυλ. Παράλληλα, ο V12 των 6.5 λίτρων με τα δύο τούρμπο και τους 632 ίππους, εξασφαλίζει ταχύτατες επιδόσεις επιπέδου supercar.

Plymouth Prowler

Ένα ξεχωριστό και ασυνήθιστο αυτοκίνητο βρίσκεται στα χέρια του γνωστού ηθοποιού, το οποίο δεν είναι τόσο γρήγορο όσο τα παραπάνω (0-100 χλμ./ώρα σε 5,9'', τελική ταχύτητα λίγο λιγότερο από 200 χλμ./ώρα), όμως έχει διαφορετικό χαρακτήρα και σίγουρα τραβάει τα βλέμματα στο δρόμο.

Ford GT

Το νέο Ford GT δεν μπορούσε να το αγοράσει ο οποιοσδήποτε και οι ενδιαφερόμενοι έγραφαν ένα... τεστ για να μπουν ανάμεσα στους υποψήφιους που θα το έκαναν δικό τους. O Ντουέιν Τζόνσον κατάφερε να πάρει ένα για τον εαυτό του, όμως αλήθεια είναι ότι δεν θα δυσκολεύτηκε και πολύ αφού είναι πρεσβευτής της Ford και τον συναντάμε σε πολλές διαφημίσεις της.

Ford F-150

Ένα ειδικό F-150 κατασκεύασε η Ford για τον Ντουέιν Τζόνσον ο οποίος το χρησιμοποιεί σε καθημερινή βάση. Λογικό, με ύψος 1,96 μέτρα και τη σωματική του διάπλαση, αφού η οδήγηση της Pagani ή του Ford GT δεν θα είναι και η πιο άνετη διαδικασία για εκείνον.

McLaren P1

Ένα από τα πρώτα υβριδικά hypercars, με συνδυαστική απόδοση βενζινοκινητήρα-ηλεκτροκινητήρα στους 916 ίππους, βρίσκεται στα χέρια του Ντουέιν Τζόνσον. Είναι μια από τις μόλις 375 που έχουν κατασκευαστεί και είναι βαμμένη σε ένα... διακριτικό πορτοκαλί χρώμα.

Cadillac Escalade

Τέλος, ένα SUV με κλασικό αμερικανικό χαρακτήρα και εμφάνιση, δεν θα μπορούσε να λείπει από τον ηθοποιό. To Cadillac Escalade, με τον V8 κινητήρα των 6.2 λίτρων και των 409 ίππων, είναι ένα ακόμη εντυπωσιακό μοντέλο στο γκαράζ του.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!