Οκτώ νέα Nissan Navara για την Ελληνική Αστυνομία (pics)

Gazzetta team
Οκτώ νέα Nissan Navara για την Ελληνική Αστυνομία (pics)
Στο πλαίσιο της συνολικής αναβάθμισης των επιχειρησιακών δυνατοτήτων της Ελληνικής Αστυνομίας στη Δυτική Αττική, ο Δήμος Φυλής παραχώρησε στη Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Δυτικής Αττικής, 8 νέα Nissan Νavara Double Cab.

Η Ελληνική Αστυνομία ενισχύεται σημαντικά με την προσθήκη οκτώ νέων περιπολικών αυτοκινήτων, τύπου Nissan Navara. Ο Δήμος Φυλής παραχώρησε, εκτός των αυτοκινήτων, ένα κτίριο που θα στεγάζει τις υπηρεσίες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Δυτικής Αττικής και στην τελετή των εγκαινίων παρευρέθη ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, μαζί με Υπουργούς, την ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας, τον Δήμαρχο Φυλής και αξιωματούχους της Τοπικής και Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης.

Τα Nissan Navara, έχουν τροποποιηθεί κατάλληλα από την ελληνική εισαγωγική εταιρεία, Nissan - Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., ώστε να εξυπηρετήσουν το δύσκολο και απαιτητικό έργο του σώματος ιδίως σε δύσβατες περιοχές. Το ιαπωνικό μοντέλο είναι σημείο αναφοράς στην κατηγορία των Pick-Up χάρη στην εμπειρία ογδόντα και πλέον ετών της μάρκας στην κατασκευή οχημάτων τέτοιου τύπου. Εντυπωσιακές εκτός δρόμου ικανότητες, αντοχή και δυνατότητες μεταφοράς, χαρακτηρίζουν το Nissan Navara.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!