Λαγάνα και χαρταετό με το νέο Ford EcoSport (pics)

Gazzetta team
Λαγάνα και χαρταετό με το νέο Ford EcoSport (pics)
Ο καλύτερος τρόπος για να ξεφύγουμε από την καθημερινότητα το τριήμερο της Αποκριάς είναι το νέο SUV Ford EcoSport!

Η σύγχρονη καθημερινότητα συχνά μας απομονώνει από τις μικρές, αλλά σημαντικές χαρές της ζωής και την «πραγματική» επικοινωνία με τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Παρά τα έξυπνα τηλέφωνα, τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, τα Social Media, μπορούμε να τους μιλήσουμε και να τους «δούμε», όσο μακριά και αν βρίσκονται, αλλά στην πραγματικότητα δεν είμαστε κοντά τους.

Το τριήμερο της Αποκριάς αποτελεί μία εξαιρετική ευκαιρία για να ξεφύγουμε από την πολύβουη πόλη και τη ρουτίνα του γραφείου και να βρεθούμε πραγματικά δίπλα στους δικούς μας ανθρώπους και μάλιστα να απολαύσουμε την ελληνική ύπαιθρο.

Με το νέο Ford Ecosport η απόδραση από την πολύβουη πόλη είναι μια απλή απόφαση, όλα τα άλλα αφήστε τα πάνω του. Το SUV της Ford μπορεί να μοιάζει αρκετά με τον προκάτοχό του, όμως είναι ανανεωμένο σε 2.300 σημεία!

Με νέο εσωτερικό, που έχει καλύτερης ποιότητας υλικά και αναβαθμισμένο διάκοσμο, αλλά και μια ολοκληρωμένη σειρά από κινητήρες, φιλοδοξεί να μπει στην κορυφή των μοντέλων της κατηγορίας του.

Διατίθεται με τον τρικύλινδρο τούρμπο βενζινοκινητήρα του 1.0 λίτρου EcoBoost με 100, 125 και 140 ίππους ενώ το σημείο αναφοράς στην γκάμα είναι ο νέος ντίζελ 1.5 EcoBlue με 100 ή 125 άλογα και δυνατότητα συνδυασμού με σύστημα τετρακίνησης. Οι τιμές του στην Ελλάδα ξεκινούν από τις 15.168€ για τις βενζινοκίνητες εκδόσεις και από τις 16.529€ για τις πετρελαιοκίνητες.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!