H Mercedes μας δείχνει πως να κουμαντάρουμε ένα τριαξονικό θηρίο!

Gazzetta team
H Mercedes μας δείχνει πως να κουμαντάρουμε ένα τριαξονικό θηρίο!
Εκτός από την παθητική ασφάλεια των οχημάτων, η Mercedes επενδύει και στην ειδική εκπαίδευση των οδηγών τους για να είναι έτοιμοι να αντιδράσουν σε κάθε περίπτωση.

Με το Mercedes-Benz TRUCKTraining, η Mercedes προσφέρει στον πελάτη ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα που καλύπτει την αγορά και τη σωστή χρήση του φορτηγού ώστε να πέσουν όσο το δυνατόν περισσότερο τα λειτουργικά κόστη και να ανέβει η αποδοτικότητά του.

Παράλληλα, γίνονται και ειδικά μαθήματα ασφαλούς οδήγησης των τεράστιων οχημάτων που ενισχύει τη σημαντικότητα του προγράμματος και μάλιστα, προσφέρονται όλα στα μέτρα του πελάτη. Υπάρχουν γκρουπ εκμάθησης ή μεμονωμένα μαθήματα για κάθε άτομο και οι μεγάλες επιχειρήσεις που έχουν μεγάλο στόλο και κατά συνέπεια, πολλούς οδηγούς, μπορούν να συμμετέχουν ως αυτόνομα τμήματα.

Στην Ευρώπη, το TRUCKTraining προσφέρει ως βασικό πρόγραμμα τη θεωρητική εκπαίδευση και την εκμάθηση οικονομικής οδήγησης. Παρέχονται ασφαλώς τα σεμινάρια ασφαλούς κίνησης και όλα αυτά πλαισιώνονται από υπερσύγχρονα τεχνολογικά μέσα όπως η ειδική εφαρμογή της μάρκας για το πρόγραμμα και διάφορα άλλα συστήματα. Το Mercedes-Benz TRUCKTraining είναι αναγνωρισμένο με τα απαραίτητα πιστοποιητικά για την ποιότητα των μαθημάτων που προσφέρει. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!