Suzuki Swift RS Boosterjet, έτοιμο για αγώνες! (vid)

Gazzetta team
Suzuki Swift RS Boosterjet, έτοιμο για αγώνες! (vid)
Έτοιμη λύση για αγωνιστικό αυτοκίνητο χαμηλού κόστους και υψηλής αποτελεσματικότητας προσφέρει η Suzuki με το Swift RS Boosterjet.

Στην πίστα δια χειρός Ρενάτο Τραβάλια, παρουσιάζεται το Suzuki Swift RS Boosterjet, ένα μικρό αγωνιστικό με χαμηλό κόστος κτήσης αλλά και συντήρησης, το οποίο προορίζεται να εμφανιστεί σε ιταλικούς αγώνες. Το Suzuki Swift RS Boosterjet εφοδιάζεται με έναν τρικύλινδρο 1.0 λίτρου κινητήρα που ενισχύεται από τούρμπο, ώστε να αποδίδει σε επίπεδα δύναμης αλλά και ροπής, όπως μεγαλύτερου κυβισμού ατμοσφαιρικοί κινητήρες.

Η Suzuki με το Swift έχει σπουδαία παρουσία στους ιταλικούς αγώνες και την κατηγορία R1 έχει ήδη κατακτήσει τον τίτλο και το 2016 και το 2017. Φέτος το Swift RS Boosterjet αρχής γενομένης από τις 25 Μαρτίου θα τεθεί απέναντι στον ανταγωνισμό του Rally Trophy Championship, ενώ τον Απρίλιο θα ξεκινήσουν οι αγώνες για το Suzuki Rally Cup.

Ο Ρενατο Τραβάλια βοήθησε σημαντικά στο να γίνει πολύ ελκυστικό το video της παρουσίασης αλλά και με την άποψή που κατέθεσε στους ανθρώπους της ιταλικής αντιπροσωπείας, έπειτα τη δοκιμή ενός αυτοκινήτου που προορίζεται και για ράλι αλλά και για πίστα με 126 ίππους και βάρος, βάσει των κανονισμών, στα 915 κιλά.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!