Στο «σφυρί» η Mercedes και η Lancia του... Mr Bean! (pics)

Gazzetta team
Στο «σφυρί» η Mercedes και η Lancia του... Mr Bean! (pics)
Δύο αυτοκίνητα που ήταν ιδιοκτησία του Ρόουαν Άτκινσον θα βγουν σύντομα σε δημοπρασία, ύστερα από αρκετά άλλα μοντέλα που είχε στη συλλογή του.

Ο... Mr Bean φαίνεται ότι κάνει ένα «ξεκαθάρισμα» στο γκαράζ του και τελευταία, βλέπουμε πολλά από τα αυτοκίνητά του να βγαίνουν σε δημοπρασίες. Πριν από αρκετούς μήνες, ήταν η McLaren F1 που είχε στην κατοχή του και πιο πρόσφατα, ένα περιορισμένης παραγωγής Land Rover Defender που είχε αγοράσει.

Ο Ρόουαν Άτκινσον τώρα αποχωρίστηκε μια Mercedes-Benz 500E, που περιγράφεται πως είναι σε υπεράριστη κατάσταση, χάρη και στα μόλις 85.000 χιλιόμετρα που έχει διανύσει από το 1993 όπου και αγοράστηκε.

Έχει αυτόματο σασμάν, ξύλινες επιφάνειες στο εσωτερικό της και επενδύσεις από δέρμα και ύφασμα σε γκρι χρώμα. Το δεύτερο αυτοκίνητο που αποχωρίζεται ο διάσημος Βρετανός ηθοποιός είναι μια Lancia Thema, στην έκδοση όπου εφοδιάζεται με τον V8 κινητήρα της Ferrari.

Είναι και εκείνη σε άριστη κατάσταση, το εσωτερικό της έχει μπεζ βελούδινες επενδύσεις και ξύλο που εκτείνεται από την κεντρική κονσόλα έως και τον πίνακα οργάνων, ενώ έχει χειροκίνητο κιβώτιο, σε αντίθεση με τη Mercedes. Η Lancia ήταν στην ιδιοκτησία του Ρόουαν Άτκινσον εδώ και περίπου επτά χρόνια. Τα δύο αυτοκίνητα θα δημοπρατηθούν από τον οίκο Silverstone Auctions Race Retro Classic Car Sale στις 24 Φεβρουαρίου.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!