Έτοιμος για φινάλε ο συνδυασμός Tivoli-Yokohama

Gazzetta team
Έτοιμος για φινάλε ο συνδυασμός Tivoli-Yokohama
Προς έναν σπουδαίο τερματισμό οδεύει ο συνδυασμός Ssangyong – Yokohama στο Ράλι Ντακάρ με τους Ισπανούς Φουέρτες και Βαλέχο να συνεχίζουν τον απαιτητικό αγώνα.

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο διαχειρίζονται οι Ισπανοί Όσκαρ Φουέρτες και Ντιέγκο Βαλέχο τις πολλές… πρωτιές που έχουν στη διάθεσή τους στο φετινό Ράλι Ντακάρ. Συμμετέχουν στην κατηγορία των αυτοκινήτων με το πρωτότυπο SsangYong Tivoli DKR το οποίο σχεδιάστηκε και δημιουργήθηκε στην Ισπανία αποκλειστικά για τον συγκεκριμένο αγώνα και παράλληλα «πατούν» στις ερήμους της Λατινικής Αμερικής με τα ελαστικά της Yokohama.

Και οι δύο εταιρείες συμμετέχουν για πρώτη φορά στον απαιτητικό και σκληρό, όπως αποδεικνύεται και φέτος αγώνα, καθώς η SsangYong στην Ισπανία εκμεταλλεύτηκε την σαφή ροπή της μητρικής Mahindra προς το motorsport και δημιούργησε ένα αγωνιστικό για τις ξεχωριστές συνθήκες του Ράλι Ντακάρ. Την ίδια στιγμή η Yokohama Iberia αποδέχτηκε την πρόταση-πρόκληση να εφοδιάσει τον συνδυασμό με τα ελαστικά GeolandarM/T G003 σε ζάντες διαστάσεων 17 ιντσών.

Η δυνατότητα αυτή που παρουσιάστηκε για την Yokohama (η οποία το 2017 γιόρτασε τα 100 της χρόνια) ήταν ιδανική, σύμφωνα με τον Βίκτορ Κανιθάρες, ο οποίος εκπροσωπώντας το Δ.Σ. της Yokohama Iberia τόνισε πως είναι μια ευκαιρία να αποδειχτεί η πρωτοπορία των προϊόντων της εταιρείας και κυρίως η εμπιστοσύνη που εμπνέουν τα off road ελαστικά της εταιρείας, τα Geolandar Μ πάνω σε σκληρές επιφάνειες, χάρη στον σχεδιασμό τους και τη μηχανική τους.

Λιγότερα από 600 χιλιόμετρα απομένουν έπειτα από τη σημερινή 12η ειδική του αγώνα που και οι Φουέρτες -Βαλέχο βρίσκονται στις πρώτες θέσεις της τρίτης δεκάδας συμμετεχόντων.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!