Ομάδα ηρώων πολέμου από την Jaguar (vid)

Gazzetta team
Ομάδα ηρώων πολέμου από την Jaguar (vid)
H Jaguar αποκάλυψε την ειδικά διαμορφωμένη, αγωνιστική F-Type που θα οδηγήσουν τραυματίες ήρωες πολέμου…

Το Invictus Games Foundation, είναι το ίδρυμα που προέκυψε από τους ομώνυμους αγώνες που διοργανώνει ο Πρίγκηπας Χάρι, με στόχο να τιμήσει τους πεσόντες, τους τραυματίες και τους ασθενείς από τους πολέμους αυτού του πλανήτη. Τώρα τα Invictus Games έχουν τον δικό τους εκπρόσωπο και στον μηχανοκίνητο αθλητισμό χάρη στην Jaguar.

Η βρετανική φίρμα, επί ένα χρόνο διαμόρφωνε ειδικά την αγωνιστική έκδοση της F-Type με την οποία συμμετέχει στο βρετανικό πρωτάθλημα GT. Πρόκειται για ένα αυτοκίνητο με 5λιτρο κινητήρα και τους οκτώ κυλίνδρους αυτού τοποθετημένους σε διάταξη V. Εκτός από τις αναρτήσεις, τα φρένα και όλες τις άλλες αγωνιστικές λεπτομέρειες, τα δύο συγκεκριμένα αυτοκίνητα που είναι βαμμένα στα χρώματα των Invictus Games φέρουν και άλλες διαμορφωμένες λεπτομέρειες που αφορούν τις αναπηρίες των ηρώων πολέμου που θα τις οδηγούν.

Η εταιρεία τόλμησε και το 2018 θα έχει μια ομάδα με οδηγούς τέσσερις πρώην στρατιωτικούς που έχουν τιμηθεί για την προσφορά τους στην Αγγλία και έχουν αποστρατευθεί για λόγους υγείας. Ο Μπασίλ Ρόουλινσον πάσχει από μετατραυματικό άγχος έπειτα από δύο χρόνια στο Αφγανιστάν. Ο Πολ Βάις έμεινε παράλυτος έπειτα από εγκεφαλικό τραύμα κατά τη διάρκεια μιας μερικώς επιτυχημένης εξουδετέρωσης βόμβας. Ο Μπεν Νόρφολκ υπέστη πολλαπλούς τραυματισμούς το 2008 και πήρε εξιτήριο από νοσοκομείο της Αγγλίας, εννέα χρόνια μετά με έντονος άγχος και κατάθλιψη. Ο Στηβ ΜακΚάλει, σώθηκε από θαύμα όταν με την ομάδα του έπεσε θύμα ενέδρας στο Αφγανιστάν.

Οι δύο πρώτοι θα βρίσκονται στο αυτοκίνητο με το νούμερο 22 και θα συνοδεύουν τον έμπειρο οδηγό Τζέισον Βολφ, ενώ οι δύο επόμενοι θα είναι στην ίδια ομάδα με τον Μάθιου Τζορτζ στο αυτοκίνητο με το νούμερο 44.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!