Πέντε «πολυτελείς» λιμουζίνες για... κλάματα! (pics)

Gazzetta team
Πέντε «πολυτελείς» λιμουζίνες για... κλάματα! (pics)
Αν αναρωτιέστε μέχρι που θα έφτανε κάποιος για να κυκλοφορεί με κάτι που... μοιάζει με λιμουζίνα, τότε δείτε τα πέντε παρακάτω αυτοκίνητα!

Υποτίθεται ότι οι λιμουζίνες είναι μεγάλα και υπερπολυτελή οχήματα για την άνετη μεταφορά των «υψηλών» προσώπων, όμως στα πέντε παρακάτω αυτοκίνητα τα κοινά στοιχεία με αυτόν τον ορισμό, ξεκινούν και τελειώνουν στο μέγεθος.

Κακοφτιαγμένα μοντέλα της «σειράς» ξάπλωσαν στο... κρεβάτι του Προκρούστη και απέκτησαν μερικά παραπάνω μέτρα, που τα κάνουν να δείχνουν σαν λιμουζίνες αλλά παράλληλα, να απέχουν τόσο από αυτές! Το μόνο σίγουρο ωστόσο είναι ότι καταφέρνουν να τραβούν τα βλέμματα και σίγουρα, είναι μοναδικές κατασκευές. Η σειρά που παρουσιάζονται είναι τυχαία.

Ένα Volkswagen Beetle ή αλλιώς, «σκαραβαίος», μεταμορφώθηκε σε μια λιμουζίνα που μπορεί να μην είναι πολυτελής, όμως έχει έναν αέρα... κλασικού αυτοκινήτου. Θα μπορούσε να ήταν μια ενδιαφέρουσα ιδέα αν βρισκόταν σε καλύτερη κατάσταση.

Ποιος θα φανταζόταν ότι το λιλιπούτειο MINI θα μεταμορφωνόταν σε μια μεγάλη λιμουζίνα; Μπορεί να νομίζουμε ότι κανείς δεν θα το σκεφτόταν, όμως βρέθηκε κάποιος και μάλιστα, το έκανε πράξη.

Μια λιμουζίνα εξυπηρετεί την άνεση και όταν χρειάζεσαι... σκάλα για να ανέβεις σε αυτή, μάλλον χάνει μερικούς πόντους. Ωστόσο μπορεί ο ιδιοκτήτης να μένει... στο Έβερεστ και να χρειάζεται την απόσταση από το έδαφος ή να έχει τοποθετήσει ασανσέρ.

Αυτή η λιμουζίνα, ούτε χαρακτήρα κλασικού έχει, ούτε την ιδιαιτερότητα της τεράστιας απόστασης από το έδαφος. Πρόκειται απλώς για ένα αδιάφορο πολυμορφικό μοντέλο που... σφήνωσε από πίσω του ακόμη ένα αυτοκίνητο και μάλιστα, δεν μπήκαν καν στον κόπο να τα βάψουν στο ίδιο χρώμα.

Από όσες «λιμουζίνες» βλέπουμε εδώ, είναι ίσως η πιο καλοφτιαγμένη. Αυτό όμως δεν αναιρεί το γεγονός ότι κάποιος πήρε το υβριδικόToyota Prius και σκέφτηκε ότι θα ήταν ωραίο να του προσθέσει κάποια μέτρα μήκους, μαζί με δύο επιπλέον πόρτες και 8 συνολικά καθίσματα!

To Cadillac Escalade είναι ένα τεράστιο αυτοκίνητο, όμως κάποιος πήρε δύο τέτοια και τα ένωσε, φτιάχνοντας μια λιμουζίνα... double face. Θυμίζει έντονα ένα δημιούργημα του Τζέρεμι Κλάρκσον, όσο ήταν ακόμη παρουσιαστής στο Top Gear του BBC, με δύο Saab.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!