Όλα όσα θέλεις να ξέρεις για το Ράλι Ντακάρ του 2018 (vids)

Gazzetta team
Όλα όσα θέλεις να ξέρεις για το Ράλι Ντακάρ του 2018 (vids)
Λιγότερο από ένα 24ωρο πριν ξεκινήσει το Ράλι Ντακάρ του 2018, καλό είναι να ενημερωθούμε μέσα από μερικά videos των οργανωτών για το τι θα πρέπει να περιμένουμε φέτος.

Ανήμερα των Φώτων στην Ελλάδα, στην άλλη άκρη του πλανήτη και συγκεκριμένα στην Λίμα του Περού, ξεκινά η ετήσια περιπέτεια του Ράλι Ντακάρ ενός αγώνα τόσο σπουδαίου σε ενδιαφέρον, επικινδυνότητα, πρόκληση και απόλαυση, που ξεπερνά οποιοδήποτε άλλο αυτοκινητιστικό γεγονός στον πλανήτη.

Πρόσφατα σας ενημερώσαμε για τους θρύλους του Ράλι Ντακάρ και τώρα έφτασε η στιγμή να ασχοληθούμε με την φετινή έκδοση. Φέτος το Ράλι Ντακάρ διοργανώνεται και πάλι στην Νότια Αμερική. Από τις 6 μέχρι και τις 20 Ιανουαρίου του 2018 341 οχήματα σε πέντε κατηγορίες θα ριχτούν στη μάχη 14 ειδικών διαδρομών καλύπτοντας συνολικά 8,710 χλμ, εκ των οποίων τα 4.154 θα είναι αγωνιστικής οδήγησης. Οι 14 αυτές ειδικές διαδρομές φιλοξενούνται φέτος από τρεις χώρες, το Περού, τη Βολιβία και την Αργεντινή. Πληθώρα εδαφών και προκλήσεων, ποικιλία καιρικών συνθηκών και μια ατελείωτη περιπέτεια για ένα κομβόι περισσότερων από 1.500 ανθρώπων που ακολουθούν τον αγώνα ως οδηγοί, συνοδηγοί, μηχανικοί και υποστηρικτές της οργάνωσης.

Τα video που έχουν ήδη δημοσιεύσει οι οργανωτές στον επίσημο λογαριασμό τους μας προσφέρουν μια εικόνα για το τι μπορούμε να περιμένουμε και φέτος, όπως και τη χάραξη της διαδρομής, αλλά και τα φαβορί του 2018.

Απολαύστε τα παρακάτω.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!