Επιστρέφει ο Loeb στο WRC!

Gazzetta team
Επιστρέφει ο Loeb στο WRC!
Το δεύτερο C3 της επίσημης ομάδας της Citroen στο WRC θα έχει στη διάθεσή του ο Sebastien Loeb σε τρείς από τους αγώνες του 2018.

Η μεγάλη επιστροφή του εννέα φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή είναι γεγονός στο WRC. Ο Sebastien Loeb που ακόμη ορισμένοι θεωρούν πως δεν έχει καλυφθεί το κενό που άφησε πίσω του ως ο καλύτερος οδηγός στην ιστορία των αγώνων ράλι, θα έχει στη διάθεσή του το δεύτερο Citroen C3 σε τρεις αγώνες του πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα ο Αλσατός θα οδηγήσει και θα διεκδικήσει βαθμούς για την ομάδα στα ράλι του Μεξικού, της Γαλλίας και της Ισπανίας. Βασικός οδηγός της Citroen και το 2018 θα είναι ο Κρις Μικ που θα οδηγήσει το C3 στους 13 γώνες του θεσμού. Ο Κρεγκ Μπριν θα συμμετέχει σε δέκα αγώνες, ενώ ο Χαλίντ Αλ Κασίμι θα κάνει κάποιους αγώνες επιλεκτικά. Παρών στην ομάδα θα είναι και ο Στεφάν Λεφέμπρ που θα οδηγεί στην κατηγορία WRC2 με το Citroen C3 της κατηγορίας R5.

Τα νέα όσον αφορά τους οδηγούς λοιπόν, μπορεί να είναι καλά, καθώς η παρουσία του Loeb θα επαναφέρει ενδιαφέρον, έστω και να τα πράγματα πλέον θα είναι δύσκολα για τον Γάλλο που απέχει εδώ και καιρό. Όσον αφορά ωστόσο τη συνολική συμμετοχή μάλλον μιλάμε για ένα μειωμένο πρόγραμμα που αφήνει δείγματα πως αυτή ίσως είναι η τελευταία χρονιά τη Citroen στο WRC σε εργοστασιακό επίπεδο.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!