Ο Τζέρεμι Κλάρκσον με Lamborghini τρώει σκόνη από ηλεκτρικό (vid)

Gazzetta team
Ο Τζέρεμι Κλάρκσον με Lamborghini τρώει σκόνη από ηλεκτρικό (vid)
Ο δημοφιλής παρουσιαστής ήταν πίσω από το τιμόνι μιας Aventador και ο Τζέιμς Μέι ενός Honda NSX, όμως κανείς τους δεν μπόρεσε καν να πλησιάσει τον Ρίτσαρντ Χάμοντ με το Rimac Concept_One.

Γνωρίζαμε ήδη ότι τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα είναι πολύ γρήγορα, όμως το βίντεο που δείχνει πόσο πίσω του αφήνει τη Lamborghini Aventador, είναι σοκαριστικό!

Μαζί με το ιταλικό supercar, «εξαφανίζει» και το νέο Honda NSX με το υβριδικό σύστημα κίνησης που αποτελείται από μοτέρ εσωτερικής καύσης και ηλεκτροκινητήρα.

Οι οδηγοί των τριών αυτοκινήτων είναι η γνωστή τριάδα που παρουσίαζε το Top Gear του BBC και τώρα το The Grand Tour του Amazon Prime, ο Τζέρεμι Κλάρκσον, ο Ρίτσαρντ Χάμοντ και ο Τζέιμς Μέι.

Η «κόντρα» έγινε σε ένα αεροδρόμιο στην Ελβετία και ουσιαστικά, το ενδιαφέρον αναπτύσσεται με τη Lamborghini και το Honda, αφού το Rimac των 1.230 ίππων «παίζει μπάλα» μόνο του.

Για την ιστορία, να αναφέρουμε ότι το τελευταίο ολοκληρώνει τα 0-100 χλμ./ώρα σε 2,5 δευτερόλεπτα και φτάνει έως τα 355 χλμ./ώρα τελική ταχύτητα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!