Μια Ford Mustang για τον καρπό! (pics & vid)

Μια Ford Mustang για τον καρπό! (pics & vid)

Μια Ford Mustang για τον καρπό! (pics & vid)

Η REC Watches προσφέρει ρολόγια υψηλής ποιότητας, τα οποία έχουν κατασκευαστεί εξ ολοκλήρου από Ford Mustang που ήταν στο δρόμο για την πρέσα. 

Με ποικιλία σχεδίων, διάφορες ειδικές εκδόσεις και υψηλή ποιότητα κατασκευής η REC Watches είναι μια εταιρεία που επαναφέρει στη ζωή τις Mustang που είχαν πάρει το δρόμο για την πρέσα, καθώς δεν θα μπορούσαν να επισκευαστούν. 
 
Η πρωτότυπη ιδέα ήρθε πριν λίγα χρόνια και κάθε ρολόι αναγράφει τον αριθμό πλαισίου και το έτος παραγωγής της Mustang από την οποία κατασκευάστηκε. «Οι περισσότεροι βλέπουν ένα κομμάτι από μέταλλο, το φάντασμα της Mustang. 
 
Εμείς βλέπουμε κάτι εντελώς διαφορετικό. Την ψυχή από ένα αυτοκίνητο και μια ιστορία που πρέπει να ειπωθεί. Δεν κατακρεουργούμε τις Mustang. Απλώς επαναφέρουμε στη ζωή αυτές που δεν είχαν καμία ελπίδα να επισκευαστούν, ως ρολόγια» είναι τα λόγια του ιδρυτή της REC. 
 
Εννοείται, ότι όσο πιο σπάνια η Mustang, τόσο πιο συλλεκτικό και το ρολόι. Μια πολύ σπάνια έκδοση Raven Black του 1966 ανακαλύφθηκε στη Σουηδία και η REC Watches έβγαλε μια συλλογή με 250 κομμάτια, ενώ το ίδιο συνέβη και με μια αγωνιστική Mustang RTR που διαγωνιζόταν σε αγώνες drift. Οι τιμές ξεκινούν από τα 1.495 δολάρια, δηλαδή 1.268€ με τη σημερινή ισοτιμία. 

Second-hand cars - transforming old Ford Mustangs into high-end watches

Best of internet