Δείτε βήμα προς βήμα την κατασκευή μιας Ferrari! (vid)

Gazzetta team
Δείτε βήμα προς βήμα την κατασκευή μιας Ferrari! (vid)
Ένα υπέροχο βίντεο μας βάζει μέσα στη γραμμή παραγωγής της φίρμας από το Μαρανέλο, όπου άνθρωποι και μηχανές συνεργάζονται για να κατασκευάσουν τα τετράτροχα έργα τέχνης.

Μια από τις πιο γνωστές μάρκες αυτοκινήτων του κόσμου είναι η Ferrari και κάθε λάτρης της αυτοκίνησης έχει ονειρευτεί να οδηγήσει μια. Παρακάτω, βλέπουμε ένα βίντεο, μέσα από το οποίο «μπαίνουμε» στη γραμμή παραγωγής της εταιρείας και ο επικεφαλής του τμήματος κατασκευής, Βιτσέντσο Ρεγκατσόνι, μας «ξεναγεί» σε αυτή.

Το βίντεο δημιουργήθηκε με αφορμή τον εορτασμό των 70 χρόνων της Ferrari και το μοντέλο που περνά σε «ακτινογραφία» είναι η νέα 488, που χρησιμοποιεί έναν V8 των 3.9 λίτρων με δύο τούρμπο και απόδοση 670 ίππων με 760 Nm ροπής.

Ένα από τα highlights της γραμμής παραγωγής είναι τα οκτώ αυτόνομα οχήματα που καθοδηγούνται από μια τεχνολογία μαγνητών στο δάπεδο και γενικά, βλέπουμε ότι παρά το σχετικά μικρό όγκο αυτοκινήτων που παράγονται ετησίως, είναι ένα από τα πιο σύγχρονα εργοστάσια που μπορείς να βρεις. Δείτε το βίντεο που επιμελήθηκε το βρετανικό Wired, ακριβώς από κάτω!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!