Ο Φερστάπεν «ξεζουμίζει» τη νέα Aston Martin Vantage

Ο Φερστάπεν «ξεζουμίζει» τη νέα Aston Martin Vantage

Ο Φερστάπεν «ξεζουμίζει» τη νέα Aston Martin Vantage

Το νέο σπορ κουπέ του βρετανικού εργοστασίου πέρασε από τα χέρια του Ολλανδού πιλότου της Red Bull, πριν την επίσημη πρεμιέρα του. 

Στις 21 Νοεμβρίου η Aston Martin θα κάνει την αποκάλυψη της νέας Vantage, έως τότε όμως μπορούμε να πάρουμε μια γεύση από τα δυναμικά χαρακτηριστικά της, χάρη στις ικανότητες του Μαξ Φερστάπεν, του 20χρονου οδηγού της Red Bull στην F1.

H Vantage βασίζεται στην DB11 και λόγω των μικρότερων διαστάσεων αλλά και της πολύ αυστηρής δίαιτας που υπέστη, δεν θα ζυγίζει περισσότερο από 1.530 κιλά. Κάτω από το καπό της ζει το V8 σύνολο των 4.0 λίτρων της AMG το οποίο αναμένεται να αποδίδει κατά τι περισσότερου ς από 500 ίππους, οι οποίοι φυσικά «μαστιγώνουν» εύκολα τους πίσω τροχούς, όπως μπορούμε να δούμε και στο video.

Το νέο σπορ και ταυτόχρονα πολυτελές  κουπέ της Aston Martin αναμένεται να έχει την πιο άμεση και ευχάριστη οδική συμπεριφορά από όλα τα μοντέλα της μάρκας μέχρι σήμερα, τουλάχιστον μέχρι την αποκάλυψη της Valkyrie.

Απολαύστε λοιπόν τον ικανότατο Φερστάπεν  να χαίρεται την οδήγηση χωρίς το άγχος των χρόνων, σπάζοντας συνεχώς την πρόσφυση των πίσω τροχών. Ελπίζοντας, ταυτόχρονα, όσο ενδιαφέρουσα δείχνει η οδική συμπεριφορά της νέας Vantage, άλλο τόσο να είναι η αισθητική της και οι επιδόσεις της. Σε τρεις μέρες θα ξέρουμε. 

Best of internet