Το αυτοκίνητο που «κατασκεύασε» ο Ζοσέ Μουρίνιο (vid)

Γιώργος Βαρίνος
Το αυτοκίνητο που «κατασκεύασε» ο Ζοσέ Μουρίνιο (vid)
Ο διάσημος Πορτογάλος προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλησε να επιμεληθεί ο ίδιος τη συναρμολόγηση της προσωπικής του Jaguar F-Pace.

Αγόρασε την 100.000ή F-Pace, αλλά θέλησε να συμβάλλει ο ίδιος στη δημιουργία της. Ο πετυχημένος κόουτς που έχει «αναστήσει» πολλές ευρωπαϊκές ομάδες, βρέθηκε στο εργοστάσιο της Jaguar στο Σόλιχαλ της Μ. Βρετανίας για να δώσει πνοή στο αγαπημένο του αυτοκίνητο.

Η παρουσία του Πορτογάλου τεχνικού άφησε εμβρόντητους τους εργαζόμενους, οι οποίοι γνωρίζοντας πολύ καλά τον Μουρίνιο από την πολυετή συνεργασία του με την Τσέλσι και πλέον με την Μ. Γιουνάιτεντ, δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους βλέποντάς τον στη γραμμή παραγωγής.

Ο Μουρίνιο δεν άφησε λεπτό από τα μάτια του την αγαπημένη του F-Pace, την οποία προτίμησε σε μαύρο χρώμα. Ως ο 100.000ός ιδιοκτήτης του πρώτου SUV μοντέλου που κατασκεύασε η Jaguar, μπορεί να καυχιέται ότι διαθέτει το πιο εμπορικά πετυχημένο μοντέλο στην ιστορία της Jaguar. Από το 2016 που ξεκίνησαν οι πωλήσεις της, η F-Pace έφτασε τις 100.000 πωλήσεις γρηγορότερα από οποιοδήποτε άλλο μοντέλο στη μεγάλη ιστορία της βρετανικής μάρκας.

Η F-Pace παίρνει κίνηση από τετρακύλινδρα και εξακύλινδρα μηχανικά σύνολα βενζίνης και diesel, που αποδίδει από 163 έως και 380 ίππους, ενώ διατίθεται σε εκδόσεις με κίνηση τους πίσω ή σε όλους τους τροχούς.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!