Αγοράστε μια μοτοσυκλέτα από τα... χεράκια του Κιάνου Ριβς! (vid)

Gazzetta team
Αγοράστε μια μοτοσυκλέτα από τα... χεράκια του Κιάνου Ριβς! (vid)
Η Arch Motorcycle είναι μια εταιρεία κατασκευής ιδιαίτερων, χειροποίητων μοτοσυκλετών και ο ένας από τους δύο ιδιοκτήτες της, είναι ο γνωστός ηθοποιός Κιάνου Ριβς.

Πολλοί γνωρίζουν πως ένα από τα πάθη του Κιάνου Ριβς στην προσωπική του ζωή, είναι οι μοτοσυκλέτες. Μάλιστα αποφάσισε να ασχοληθεί και επαγγελματικά με αυτό και ίδρυσε μαζί με τον Γκαρντ Χόλινγκερ, γνωστό σχεδιαστή, την Arch Motorycle.

Κατασκευάζει αποκλειστικά custom χειροποίητα μοντέλα και είναι εντυπωσιακές σε εμφάνιση, από όλες τις πλευρές.

Η εταιρεία άνοιξε το 2007 και έκτοτε έχουν φτιάξει πολλά μοναδικά δημιουργήματα, με τρία από αυτά να βρίσκονται στη φετινή έκθεση EICMA στο Μιλάνο, τραβώντας τα βλέμματα των επισκεπτών.

Όπως ακούμε στο βίντεο που ακολουθεί, έχει παραγγελίες από όλο τον κόσμο, από τις ΗΠΑ μέχρι και την Αυστραλία!

Επίσης αποκαλύπτουν ότι στα άμεσα σχέδιά τους είναι να φτιάξουν ένα σπορ μοντέλο επιδόσεων, αλλά και ένα πολύ περιορισμένης παραγωγής που θα έχει το χαρακτήρα του συλλεκτικού, με μεγάλο σε κυβισμό κινητήρα.

Τέλος, εντυπωσιακός είναι και ο τρόπος που η εταιρεία μοτοσυκλετών χρησιμοποιεί την τεχνολογία. Μέσω ενός συστήματος εικονικής πραγματικότητας, βλέπει τα πρωτότυπα μοντέλα του παραταγμένα το ένα δίπλα στο άλλο, χωρίς να τα έχει κατασκευάσει ακόμη! Δείτε το βίντεο.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!