Ένα Honda NSX βρέθηκε «παρατημένο» στο δάσος! (pics)

Gazzetta team
Ένα Honda NSX βρέθηκε «παρατημένο» στο δάσος! (pics)
Το σπάνιο σπορ μοντέλο της Honda δεν είχε την τύχη που του άξιζε αφού κάποιος το άφησε σε ένα δάσος της Ρωσίας, όμως βρέθηκε κάποιος να το «σώσει» και να το επαναφέρει σε λειτουργική κατάσταση.

Μπορείς να βρεις πολλά πράγματα σε ένα δάσος, όμως το τελευταίο πράγμα που σου περνάει από το μυαλό είναι ένα Honda NSX! Το ιαπωνικό μοντέλο επιδόσεων φαίνεται να ήταν για χρόνια παρκαρισμένο εκεί μέχρι σήμερα.

Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο ήταν προς πώληση περίπου οκτώ χρόνια πριν στην τιμή των περίπου 15.000€ και κανείς δεν ξέρει πως κατέληξε παρατημένο ανάμεσα στους θάμνους και τα δέντρα.

Σίγουρα δεν άξιζε αυτή η τύχη στο NSX και ειδικά στη Ρωσία, όπου υπάρχουν λιγότερα από 20 αυτοκίνητα. Εντοπίστηκε κοντά στην πόλη της Αγίας Πετρούπολης και πλέον η εξωτερική του εμφάνιση έχει αποκατασταθεί, ύστερα από μια καλή περιποίηση.

Το «κακό» νέο ωστόσο, είναι ότι λείπει το μοτέρ, που θα ανεβάσει το κόστος της ολικής του επαναφοράς στην αρχική του κατάσταση. Θυμίζουμε ότι το Honda NSX του 1992 κινείται από ένα ατμοσφαιρικό V6 μοτέρ των 3.0 λίτρων με τεχνολογία VTEC που αποδίδει 256 ίππους και την εξέλιξη του αυτοκινήτου είχε αναλάβει ο πιλότος της F1, Ayrton Senna.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!