44 χρόνια Honda Civic σε ένα βίντεο! (vid)

Gazzetta team
44 χρόνια Honda Civic σε ένα βίντεο! (vid)
Περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες ζωής «γράφει» το δημοφιλές Honda Civic και βλέπουμε την πορεία του μέσα από όλες τις γενιές του, σε ένα βίντεο των 95 δευτερολέπτων!

Η Donut Media συνεχίζει την σειρά των βίντεο με την πορεία των μοντέλων και αυτή τη φορά, σειρά έχει το Honda Civic. Το μοντέλο μέσα από 44 χρόνια καριέρας έχει γίνει συνώνυμο της αξιοπιστίας, έχει δημιουργήσει το δικό του φανατικό κοινό και βέβαια, κάθε έκδοση Type-R είναι σημείο αναφοράς μηχανολογικής αρτιότητας και επιδόσεων για την κατηγορία.

Στο σύντομο βίντεο που έφτιαξε η Donut Media βλέπουμε κάθε μια γενιά του ιαπωνικού μοντέλου με ενδιαφέροντα στοιχεία για κάθε μια από αυτές, τις καινοτομίες που έφεραν και... bonus ο ήχος των ισχυρότερων κινητήρων, με τη χαρακτηριστική χροιά των VTEC μοτέρ.

Σε κάποια σημεία ακούμε και διάφορα σχόλια που έκαναν γνωστοί άνθρωποι του χώρου της αυτοκίνησης για το Civic, όπως για παράδειγμα ο Τζέρεμι Κλάρκσον. Μια λεπτομέρεια που παρουσιάζει ενδιαφέρον είναι η μεγάλη διαφορά στις διαστάσεις του πρώτου Civic με του σημερινού, μαζί με το βάρος του αμαξώματος και οι χρόνοι που απαιτούνται για την ολοκλήρωση των 0-100 χλμ./ώρα. Δείτε το!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!