Αγοράστε τη BMW Z8 του Steve Jobs! (pics)

Πέτρος Πιτσίνης
Αγοράστε τη BMW Z8 του Steve Jobs! (pics)
Το ιδιαίτερο roadster που είχε στην κατοχή του ο ιδρυτής της Apple πωλείται, με λίγα χιλιόμετρα στο οδόμετρο, κινητήρα 400 ίππων και τιμή εκατοντάδων χιλιάδων Ευρώ.

Ο Steve Jobs είχε στην κατοχή του αρκετά αυτοκίνητα, τα οποία άλλαζε πολύ συχνά, όμως ένα από αυτά το κράτησε αρκετά περισσότερο. Τον Οκτώβριο του 2000 αγόρασε μια ασημένια BMW Z8, μια από τις 2.543 που έφτασαν στις ΗΠΑ και τις 5.703 της συνολικής παραγωγής. Ο ιδρυτής της Apple παράγγειλε μαζί και το προαιρετικό hardtop και μάλιστα, η Z8 του είναι εφοδιασμένη και με ένα ενσωματωμένο στο αυτοκίνητο τηλέφωνο της Motorola!

Ο Jobs το είχε πουλήσει το 2003 στο σημερινό του ιδιοκτήτη, ο οποίος την είχε δώσει και πρόσφατα, την αγόρασε πίσω. Τώρα ήρθε η στιγμή να βγει και πάλι στο σφυρί μέσω του οίκου δημοπρασιών RM Sotheby's, με την τιμή που αναμένεται να αγγίξει να υπολογίζεται στις 257.000€ με 343.000€ και το οδόμετρο να δείχνει 24.460 χιλιόμετρα. Υπάρχουν όλα τα δικαιολογητικά που αποδεικνύουν ότι η Z8 είχε αγοραστεί από εκείνον, όπως και οι χαρακτηριστικές πινακίδες κυκλοφορίας που γράφουν "JOBS Z8". Θυμίζουμε ότι η BMW εξόπλιζε με έναν V8 των 4.9 λίτρων τη Z8, ο οποίος ήταν ατμοσφαιρικός με απόδοση 400 ίππων. Δείτε τις φωτογραφίες!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!