O Λεμπ δεν αποκλείει την επιστροφή στο WRC

Gazzetta team
O Λεμπ δεν αποκλείει την επιστροφή στο WRC
O Γάλλος πρωταθλητής των Ράλι εξακολουθεί να γοητεύεται από το WRC και σκέφτεται στην άκρη του μυαλού του μία επιστροφή στο αγαπημένο του άθλημα.

«Υπάρχει μία πιθανότητα; Ναι! Υπάρχει κάποια απόφαση; Όχι!». Αυτή ήταν η απάντηση του Σεμπάστιαν Λεμπ στο ερώτημα, αν σκέφτεται να επιστρέψει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι WRC. Η δήλωση έγινε στο περιθώριο του Ράλι Μεγάλης Βρετανίας, το οποίο σχολίασε ο Γάλλος για λογαριασμό της Red Bull TV.

Ο Λεμπ έμεινε ενθουσιασμένος από τον ρόλο του σχολιαστή, ωστόσο από του χρόνου θα δώσει προτεραιότητα στην Peugeot, με την οποία θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα Rallycross. Tόνισε πάντως, ότι θα του άρεσε η ιδέα να συμμετείχε του χρόνου και σε ορισμένα επιλεγμένα ράλι του πρωταθλήματος WRC, αρκεί να συμφωνούσε με αυτό και η Citroen. Ο Λεμπ αναφέρθηκε επίσης στα νέα αγωνιστικά αυτοκίνητα του WRC, που είναι και τα γρηγορότερα στην ιστορία του θεσμού και τα οποία τα βρίσκει συναρπαστικά.

Με θετικά λόγια σχολίασε και την απόδοση του Σεμπαστιάν Οζιέ εφέτος, λέγοντας χαρακτηριστικά, ότι κρατάει όλα τα ατού στα χέρια του. Συμπλήρωσε επίσης, ότι «ο Οζιέ δεν ήταν σε όλους τους αγώνες ο γρηγορότερος, όμως ήταν ο εξυπνότερος. Όταν βλέπει, ότι υπάρχουν οι προϋποθέσεις, πάει για τη νίκη και όταν βλέπει, ότι είναι ανέφικτη, επικεντρώνεται στη συλλογή όσο το δυνατόν περισσότερων βαθμών».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!