Στη Σαουδική Αραβία ο Αγώνας των Πρωταθλητών το 2018

Gazzetta team
Στη Σαουδική Αραβία ο Αγώνας των Πρωταθλητών το 2018
Στη Σαουδική Αραβία θα διεξαχθεί την επόμενη χρονιά ο Αγώνας των Πρωταθλητών ή αλλιώς Race of Champions.

Από το Μαϊάμι στη Σαουδική Αραβία και το Ριάντ θα ταξιδέψουν όσοι κορυφαίοι οδηγοί του κόσμου επιλέξουν να λάβουν μέρος στον Αγώνα των Πρωταθλητών το 2018. Οι διοργανωτές του event ανακοίνωσαν ότι θα λάβει χώρα εκεί την επόμενη χρονιά, ενώ δεν έχει οριστεί ακόμα η ακριβής ημερομηνία, αν και αναμένεται να διεξαχθεί στις αρχές του νέου έτους.

«Είναι τιμή μας που θα δουλέψουμε με τον πρόεδρο της Γενικής Αθλητικής Αρχής για να φέρουμε τον Αγώνα των Πρωταθλητών στη χώρα για πρώτη φορά στην 30ετή ιστορία του event. Είναι ένα γεγονός, που ταιριάζει τέλεια στη Σαουδική Αραβία και που αναδύεται παγκοσμίως.

Με τις γυναίκες να οδηγούν στη Σαουδική Αραβία από το 2018, αισθανόμαστε ότι είναι μία ευοίωνη στιγμή να φέρουμε ένα γεγονός των μηχανοκίνητων σπορ στο Ριάντ. Ο Αγώνας των Πρωταθλητών είναι παραπάνω από ένας απλός αγώνας.

Είναι ένας παγκόσμιος διαγωνισμός, που συμπεριλαμβάνει πολλούς από τους καλύτερους οδηγούς στον κόσμο μαζί με την υψηλής ποιότητας διασκέδαση για τις οικογένειες», δήλωσε ο πρόεδρος του Αγώνα των Πρωταθλητών, Φρέντρικ Τζόνσον. Τέλος, να σημειωθεί ότι έχουν σκοπό να επιστρέψουν στο Μαϊάμι στο τέλος του 2018, μετά την πετυχημένη φετινή διοργάνωση του event στην πόλη της Φλόριντα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!