Μπαίνει και η Aston Martin στη Formula E

Gazzetta team
Μπαίνει και η Aston Martin στη Formula E
Σύμφωνα με τον Άντι Πάλμερ, η Aston Martin έχει σκοπό να ακολουθήσει άλλες αυτοκινητοβιομηχανίες στο πρωτάθλημα της Formula E.

Ολοένα και περισσότερους ενδιαφερόμενους φαίνεται ότι συγκεντρώνει η Formula E. Αυτό γίνεται λόγω της ανάγκης των αυτοκινητοβιομηχανιών να εξελίξουν την ηλεκτρική τους τεχνολογία. Έτσι, οι Audi, BMW, Jaguar, Mercedes-Benz και Porsche είναι έτοιμες ή σχεδιάζουν να μπουν στο πρώτο ηλεκτρικό πρωτάθλημα με μονοθέσια στην ιστορία.

Ωστόσο, σε αυτό φαίνεται ότι θέλει να μπει και η Aston Martin, όπως παραδέχτηκε ο Άντι Πάλμερ. «Δεν έχουμε ακόμα κάποιο ηλεκτρικό αυτοκίνητο, όμως θα έχουμε το 2019. Μπορείτε να φανταστείτε αυτά τα δύο να έρθουν μαζί; Λατρεύω τη Formula E. Για μένα, η χρήση αυτών των δύο αυτοκινήτων ενισχύει το άγχος της εμβέλειας.

Αυτό θα αλλάξει και μετά θα γίνει ενδιαφέρον», ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος της βρετανικής μάρκας, μιλώντας στο Automotive News Europe. Όσο για το πότε θα γίνει αυτό, πρόκειται για τη σεζόν 2018-2019, μία σεζόν κατά την οποία οι οδηγοί θα αρχίσουν να ολοκληρώνουν τον κάθε αγώνα μ' ένα μονοθέσιο και όχι με δύο.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!