Αυτός είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να ανανεώσετε το αυτοκίνητό σας (pics & vid)

Gazzetta team
Αυτός είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να ανανεώσετε το αυτοκίνητό σας (pics & vid)
Δεν θέλει περίπλοκα πράγματα, δεν χρειάζονται ειδικοί, δεν απαιτούνται πολλά λεφτά. Τα πράγματα είναι πολύ απλά, όπως θα διαβάσετε.

Ίσως ανήκετε και εσείς σε αυτήν την κατηγορία ανθρώπων που θέλουν να περιποιούνται και να ανανεώνουν το αμάξι τους αρκετά συχνά. Καινούργια λάστιχα, αλλαγές καθισμάτων, συχνό πλύσιμο ή ακόμα και βάψιμο για να σας φαίνεται σαν καινούργιο.

Βέβαια, η αλήθεια είναι ότι από όλα τα παραπάνω, το βάψιμο είναι ίσως ο μεγαλύτερος μπελάς. Αν δυσκολευόσουν μια φορά να αποφασίσεις τι χρώμα ήθελες το αμάξι σου, όταν το αγόραζες, τότε, δυσκολεύεσαι 100 φορές για να αποφασίσεις τι χρώμα θες να το βάψεις.

Να είναι κάτι σκούρο ή κάτι ανοιχτόχρωμο; Και ποια απόχρωση να διαλέξεις; Και πόσες αποχρώσεις υπάρχουν; Πόσο κοστίζει; Είσαι σίγουρος ότι θα σου αρέσει; Και αν δεν σου αρέσει τι κάνεις; Πώς θα το ξύσεις για να το βγάλεις; Πόσες στρώσεις πρέπει να ψεκάσεις;

Τα ερωτήματα πολλά, οι απορίες ακόμα περισσότερες και σίγουρα θα ψάχνετε την καλύτερη δυνατή λύση.

Ευτυχώς, τη βρήκαμε εμείς για εσάς και τη λένε Plasti Dip.

Η επανάσταση στη βαφή του αυτοκινήτου και όχι μόνο είναι πλέον εδώ! Μπορείτε να βάψετε τις ζάντες σας έως ολόκληρο το αυτοκίνητο σας αρκεί να καθαρίσετε πρώτα την επιφάνεια. Δεν θέλει τρίψιμο και ναι, είναι τόσο απλό όσο σας το περιγράφουμε.

Τα προϊόντα plasti dip, χάρη στην ειδική τους σύνθεση, προστατεύουν από αλκαλικά, οξέα, άλατα, υγρασία, την τριβή και τα περισσότερα χημικά και προσφέρουν διηλεκτρική επικάλυψη. Δηλαδή, το χρώμα στο αυτοκίνητό σας δεν πρόκειται να ραγίσει ή να ξεφλουδίσει, αλλά θα παραμένει εύκαμπτο ακόμα και κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες. Παράλληλα, προστατεύει από το νερό, τη σκόνη και τη σκουριά.

Ξέρουμε όμως ότι σίγουρα θα σκέφτεστε τι να κάνετε, αν το βαρεθείτε. Ακόμα και αυτό πολύ απλό είναι. Το αφαιρείτε χωρίς να παθαίνει τίποτα το χρώμα του αυτοκινήτου! Αντέχει στο πλύσιμο με πιεστικό και βγαίνει μόνο αν εσείς το θελήσετε!

Η καλύτερη αφαιρούμενη βαφή παγκοσμίως βρίσκεται πλέον και στα μέρη μας, με την Plasti Dip Hellas να είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος Ελλάδας και Κύπρου από το 2012.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!