Με ατυχίες ξεκίνησε το Ράλι Ισπανίας ο Οζιέ 

Πέτρος Σηφαλάκης
Με ατυχίες ξεκίνησε το Ράλι Ισπανίας ο Οζιέ 
Πολύ πίσω έμεινε ο Σεμπαστιάν Οζιέ στο Ράλι Ισπανίας, λόγω βλάβης στο σύστημα διεύθυνσης του αυτοκινήτου του που δεν κατάφερε να επισκευάσει έγκαιρα.

Δύσκολες στιγμές έχει ο Σεμπαστιάν Οζιέ στο Ράλι Ισπανίας. Ο Γάλλος, ξεκίνησε με καλές προοπτικές όμως σύντομα οι ατυχίες του «χτύπησαν την πόρτα» και έτσι τώρα, παλεύει να κερδίσει το χαμένο έδαφος. Στη δεύτερη ειδική διαδρομή, το Citroen του αντιμετώπισε πρόβλημα με την υποβοήθηση του συστήματος διεύθυνσης. Για να φτάσει στο service park ήθελε να περάσει πρώτα από τη μεγαλύτερη ειδική του αγώνα, με μήκος σχεδόν 36 χιλιόμετρα, οπότε προσπάθησε να το επισκευάσει ο ίδιος.

Έχασε πολύ χρόνο, 2 λεπτά και 54 δευτερόλεπτα και τελικά στην κατάταξη έφτασε στην 28η θέση. Πλέον δεν υπάρχει πιθανότητα για νίκη του αγώνα αφού οι διαφορές του με τους κορυφαίους είναι μεγάλες. Αντίθετα για τη Hyundai, τα πράγματα πάνε πολύ καλά. Ο Ντάνι Σόρντο είναι στην πρώτη θέση αυτή τη στιγμή και πίσω του ένα ακόμη i20 WRC, αυτό του Νεβίλ! Τάνακ, Λεμπ και Έβανς συμπληρώνουν την πεντάδα, ενώ στη συνέχεια έχουμε τους Μικ, Λάπι, Λάτβαλα και Σούνινεν. Ενδέκατος ο Οζιέ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!