ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE

Ο Σεμπαστιάν Λεμπ στη θέση του Μίκελσεν για το Ράλι Πορτογαλίας

Ο Σεμπαστιάν Λεμπ στη θέση του Μίκελσεν για το Ράλι Πορτογαλίας

Ο Σεμπαστιάν Λεμπ στη θέση του Μίκελσεν για το Ράλι Πορτογαλίας

Η Hyundai μας κάνει γνωστό ότι ο Αντρέας Μίκελσεν δεν θα λάβει μέρος στο Ράλι Πορτογαλίας και στη θέση του θα τρέξει ο Γάλλος Σεμπαστιάν Λεμπ. 

Στις 31 Μαΐου ξεκινάει το Ράλι Πορτογαλίας και η Hyundai περίπου δύο εβδομάδες πριν, μας λέει ότι ο Σεμπαστιάν Λεμπ θα αντικαταστήσει τον Αντρέας Μίκελσεν σε αυτό τον αγώνα. Ο επικεφαλής της Hyundai Motorsport είπε ότι πρώτος στόχος της ομάδας είναι ο τίτλος κατασκευαστών και έτσι ο Λεμπ θα τρέξει μαζί με τους Νεβίλ και Ντάνι Σόρντο, αφήνοντας πίσω τον Μίκελσεν. 

Σίγουρα έπαιξε μεγάλο ρόλο η πολύ ανταγωνιστική εμφάνιση του Λεμπ στη Χιλή που έφερε ανακατατάξεις μέσα στη Hyundai και η φόρμα του Γάλλου οδηγού αυτή τη στιγμή είναι σε πολύ καλό επίπεδο. Από την άλλη ο Μίκελσεν θα τρέξει κανονικά στο επόμενο Ράλι Σαρδηνίας, στις 13 Ιουνίου. 

«Στη Χιλή αισθανόμουν πολύ καλά το αυτοκίνητο και αυτό το απέδειξα από τα αποτελέσματα. Καταφέραμε να ανέβουμε στο βάθρο και αυτό λέει πολλά. Τώρα έχω την ευκαιρία να συνεχίσω με αυτό το ρυθμό και στην Πορτογαλία, ελπίζω να προσφέρω στην ομάδα ακόμη ένα πολύ καλό αποτέλεσμα και να δικαιώσω εκείνους που με επέλεξαν. Είμαι πολύ αισιόδοξος αυτή τη στιγμή και περιμένω ότι θα τα πάμε καλά» είπε ο Σεμπαστιάν Λεμπ.