Ο Τάνακ μπροστά στο πρώτο WRC στη Χιλή

Ο Τάνακ μπροστά στο πρώτο WRC στη Χιλή
Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι πάει για πρώτη φορά στη Χιλή και ο Οτ Τάνακ είναι πρωτοπόρος μέχρι στιγμής, σε μια ελαφρώς... επεισοδιακή διοργάνωση.

Οι πρώτες εικόνες για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι στη Χιλή αρχίζουν να διαμορφώνονται. Είναι η πρώτη φορά που διοργανώνεται WRC στη Χιλή και για την ώρα, μπροστά είναι ο Οτ Τάνακ με το Toyota Yaris του. Δεύτερος, ο Σεμπαστιάν Οζιέ της Citroen και τρίτος ο Λάτβαλα, και πάλι με Toyota Yaris. Μέχρι τώρα το μεγαλύτερο «πρόβλημα» που έχει προκύψει αφορά τον Νεβίλ.

Του έδωσαν πράσινο φως να ξεκινήσει μια ειδική διαδρομή νωρίτερα από ότι έπρεπε, ήταν λάθος του αλυτάρχη και στη συνέχεια βγήκε κόκκινη σημαία επιβαρύνοντας το χρόνο του. Ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει το τι θα γίνει στη συνέχεια και φυσικά, ο Νεβίλ έχει παραπονεθεί με δηλώσεις του.

Κατά τα άλλα ο Αντρέας Μίκελσεν έχασε χρόνο χτυπώντας έναν βράχο με το αυτοκίνητό του και ο Εσαπέκα Λάπι καθυστέρησε περίπου είκοσι δευτερόλεπτα επειδή βγήκε από το δρόμο και αναγκάστηκε να κάνει όπισθεν σε ένα σημείο για να συνεχίσει τον αγώνα του.

Ευτυχώς για εκείνον δεν χτύπησε κάπου και δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα. Επιστρέφοντας στην κατάταξη, τέταρτος είναι ο «αδικημένος» Νεβίλ, πέμπτος ο Κρις Μικ και έκτος ο Σεμπαστιάν Λεμπ. Έβανς, Μίκελσεν, Σούνινεν, Λάπι και Μπερτέλι είναι οι οδηγοί που ολοκληρώνουν τη δεκάδα. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα παρακάτω:

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!