Lock Out και στην Αργεντινή από την Hyundai με Νεβίλ-Μίκελσεν

Γιώργος Βαρίνος
Lock Out και στην Αργεντινή από την Hyundai με Νεβίλ-Μίκελσεν
Η αυτοκρατορία εντεπιτίθεται! Η Hyundai θριαμβεύει στην Αργεντινή κάνοντας ένα καταπληκτικό 1-2, με τον Τιερί Νεβίλ να πετυχαίνει τη 2η συνεχόμενη νίκη του αυτή τη χρονιά και τον Αντρέας Μίκελσεν να βρίσκεται 2ος στο βάθρο. Ο Οζιέ περιόρισε τη ζημιά με μια 3η θέση.

Η Hyundai έκανε επίδειξη ισχύος στον 5ο αγώνα της χρονιάς κάνοντας ένα εμφατικό 1-2. Ο Τιερί Νεβίλ, οδήγησε αλάνθαστα και σημείωσετη 2η συνεχόμενη νίκη του μετά την Κορσική. Ο Βέλγος «πετούσε» σε όλη τη διάρκεια του τριημέρου και στάθηκε τυχερός στην προσπάθεια του για την κατάκτηση του τίτλου, αφού οι βασικοί του αντίπαλοι έχασαν έδαφος.

Ο Νορβηγός οδηγός της Hyundai Αντρέας Μίκελσεν πραγματοποίησε την καλύτερη του εμφάνιση με τα χρώματα της ομάδας και κατέκτησε μια πανάξια 2η θέση που είναι το καλύτερο του αποτέλεσμα με την ομάδα της Hyundai.

Στις υπόλοιπες θέσεις έγινε κόλαση καθώς η Citroen έκανε καταγγελία για παρανομίες, με αποτέλεσμα οι αγωνοδίκες να εξετάσουν τις κάμερες στο εσωτερικό των αυτοκινήτων και να τιμωρήσουν τους Κρις Μικ, Ότ Τάνακ και Μαντς Όστμπεργκ με δέκα δευτερόλεπτα ποινή τον καθένα. Έτσι, ο Οζιέ κατάφερε να φτάσει στην 3η θέση και να την κρατήσει μέχρι το τέλος του αγώνα.

Ο Γιάρι Μάτι Λάτβαλα οδήγησε μυαλωμένα (δεν είναι πολύ εύκολο για τον καταστροφέα αυτό...) πίεσε και κατάφερε να καλύψει τα 16 δευτερόλεπτα που τον χώριζαν από τον Ντάνι Σορντό, τερματίζοντας 5ος.

Σε λιγότερο από 15 μέρες έχουμε το άγνωστο για όλους Ράλλυ Χιλής. Μείνετε συντονισμένοι.

Τα τελικά αποτελέσματα του Ράλλυ Αργεντινής είναι:

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!