Μεγαλώνει η διαφορά του Οζιέ στο Ράλι Μεξικού

Μεγαλώνει η διαφορά του Οζιέ στο Ράλι Μεξικού
Ύστερα από την εγκατάλειψη του Αντρέας Μίκελσεν και την καθυστέρηση του Νεβίλ λόγω κλαταρισμένου ελαστικού, ο Σεμπαστιάν Οζιέ βρίσκεται άνετα πρώτος και αρχίζει να «χτίζει» διαφορά από τους αντιπάλους του.

Το Ράλι Μεξικού συνεχίζεται ύστερα από το ζήτημα που προέκυψε, σχετικά με την ασφάλεια των θεατών από τα άλματα των αυτοκινήτων. Ο Αντρέας Μίκελσεν όμως εγκατέλειψε τον αγώνα λόγω αγνώστου μέχρι στιγμής προβλήματος που αντιμετώπισε το αυτοκίνητό του και πλέον ο Σεμπαστιάν Οζιέ, που βρίσκεται στην πρώτη θέση, «παίζει μπάλα» πιο άνετα.

Συγκεκριμένα βρίσκεται ήδη σχεδόν 15 δευτερόλεπτα μπροστά από το δεύτερο Έβανς, ενώ στην τρίτη θέση είναι ο Κρις Μικ. Μεγάλες ζημιές έπαθε και το Ford Fiesta του Σούνινεν από χτύπημα σε βράχο, γεγονός το οποίο επίσης επηρεάζει την έκβαση του αγώνα. Τάνακ και Λάπι βρίσκονται μέσα στην πεντάδα, ενώ ο πρώτος εκπρόσωπος της αγωνιστικής ομάδας της Hyundai στο Ράλι Μεξικού είναι στην έκτη θέση, ο Τιερί Νεβίλ. Δείτε παρακάτω τα αποτελέσματα, όπως διαμορφώνονται μέχρι στιγμής!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!