«Μάχη» Οζιέ-Νεβίλ στο Ράλι Μόντε Κάρλο

Πέτρος Σηφαλάκης
«Μάχη» Οζιέ-Νεβίλ στο Ράλι Μόντε Κάρλο
Με διαφορά μόλις στα 4,3 δευτερόλεπτα, οι δύο οδηγοί θα «κονταροχτυπηθούν» αύριο για την πρώτη θέση, στον πρώτο αγώνα της φετινής σεζόν του WRC!

Οι τέσσερις ειδικές του Σαββάτου είχαν πιο γρήγορο οδηγό τον Οτ Τάνακ όμως οι πραγματικοί πρωταγωνιστές του Ράλι Μόντε Κάρλο είναι ο Σεμπαστιάν Οζιέ και ο Τιερί Νεβίλ. Ο Οζιέ είναι ελαφρώς πιο μπροστά, με 4,3 δευτερόλεπτα διαφορά και την Κυριακή θα δούμε ποιος θα είναι και ο τελικός νικητής! Η επιλογή ελαστικών σήμερα, όπου είναι ένα από τα βασικότερα τρικ του Ράλι Μόντε Κάρλο δεν είχε «τολμηρούς» και όλοι ακολούθησαν την πεπατημένη.

Από τα «παρατράγουδα» της ημέρας σημειώνουμε τον Λάπι που αντιμετώπισε πρόβλημα με το Citroen C3 του και τον Αντρέας Μίκελσεν που λόγω ενός λάθος χειρισμού χτύπησε την πίσω αριστερή πλευρά του αυτοκινήτου του, έχασε τον τροχό του και τελικά εγκατέλειψε. Η μοναδική ελληνική συμμετοχή, αυτή του Νίκου Παυλίδη, βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην 55η θέση. Λεμπ, Λάτβαλα, Τάνακ, Μικ, Γκρίνσμιθ, Μπονάτο, Σαραζίν και Ντε Μίβιους συμπληρώνουν τη δεκάδα, εκτός των Οζιέ και Νεβίλ που είναι οι πρώτοι δύο. Δείτε τα αποτελέσματα αναλυτικά:

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!