Ασταμάτητος ο Τάνακ στο Ράλι Ουαλίας

Πέτρος Σηφαλάκης
Ασταμάτητος ο Τάνακ στο Ράλι Ουαλίας
Με μεγάλη διαφορά από τους κύριους ανταγωνιστές του στο φετινό πρωτάθλημα, ο Οτ Τάνακ κατάφερε να διαμορφώσει μια πολύ καλή εικόνα στο Ράλι Ουαλίας και να «πάρει κεφάλι».

Εντυπωσιακός ήταν ο Οτ Τάνακ στο Ράλι Ουαλίας, καθώς κατάφερε να είναι μπροστά σε τρεις ειδικές διαδρομές, η μία μετά την άλλη. Ο οδηγός της Toyota Gazoo Racing «ρίχνει» 28,8 δευτερόλεπτα συνολικά, στον αμέσως επόμενο Τιερί Νεβίλ, ενώ λίγο πιο πίσω την τρίτη θέση, βρίσκεται ο Λάτβαλα. Λάπι και Οζιέ, κλείνουν την πεντάδα.

Να σημειώσουμε, ότι ο Νεβίλ έχασε χρόνο με μια «έξοδο» που είχε, ενώ ο Οζιέ αντιμετώπισε πρόβλημα με το κιβώτιο του Fiesta του, που του στοίχισε σε κάποια σημεία. Πάντως, τα καλύτερα αποτελέσματα, δείχνουν να τα έχουν τα αυτοκίνητα της Toyota καθώς την πρώτη τετράδα, τα τρία είναι Yaris! Στα «παρατράγουδα» της ημέρας στο Ράλι Ουαλίας, είχαμε αρκετά παράπονα από διάφορους οδηγούς που υποστήριζαν ότι υπήρχε πρόβλημα με την πρόσφυση, με αποτέλεσμα τα αυτοκίνητά τους να υποστρέφουν. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα, όπως διαμορφώνονται συνολικά:

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!