Το 1-2 η Toyota στην Τουρκία με Τάνακ & Λάτβαλα (vid)

Γιώργος Βαρίνος
Το 1-2 η Toyota στην Τουρκία με Τάνακ & Λάτβαλα (vid)
O αγώνας της Τουρκίας ανακατεύει την τράπουλα στο πρωτάθλημα οδηγών καθώς ο Οτ Τάνακ με αυτήν του τη νίκη βάζει πλώρη και σοβαρή υποψηφιότητα αν όχι για τον τίτλο τουλάχιστον για την 2η θέση! Η Toyota έκανε το 1-2 καθώς στην 2η θέση βρέθηκε ο Γιάρι Μάτι Λάτβαλα. Στην 3η θέση τερμάτισε ο Χέιντεν Πάντον με Hyundai.

Με μόλις τρεις αγώνες να απομένουν, η νίκη της Toyota αλλάζει πολύ την κατάσταση στο πρωτάθλημα οδηγών.

Ο Τιερί Νεβίλ αν και παραμένει πρώτος στο πρωτάθλημα έφυγε από την Τουρκία με μόλις 5 βαθμούς από την νίκη του στην Power Stage αν και τερμάτισε τελικά μόλις 16ος. Αντίστοιχα ο Σεμπαστιάν Οζιέ, φεύγει από την Τουρκία με 4 συν 1 βαθμούς και ενώ η διαφορά του με τον Νεβίλ μένει ανεπηρέαστη, πέφτει στην 3η θέση του πρωταθλήματος οδηγών αφού ο Τάνακ με την νίκη του ανεβαίνει στην 2η θέση στο πρωτάθλημα μόλις 13 βαθμούς πίσω από Νεβίλ!

Αλλά και σε επίπεδο κατασκευαστών, με το 1-2 που έκανε η Toyota στην Τουρκία ανεβαίνει στην πρώτη θέση του αντίστοιχου πρωταθλήματος!

Οι εναπομείναντες αγώνες σε Αγγλία, Ισπανία και Αυστραλία θα κορυφώσουν το ενδιαφέρον σε μια έτσι και αλλιώς εντυπωσιακή χρονιά.

Τα αποτελέσματα του Ράλλυ Τουρκίας είναι:

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!