Ο Σεμπαστιάν Οζιέ μιλάει στο gazzetta (vid)

Πέτρος Πιτσίνης
Ο Σεμπαστιάν Οζιέ μιλάει στο gazzetta (vid)
O πέντε φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής του WRC, Σεμπαστιάν Οζιέ, βρέθηκε σε ελληνικό έδαφος για να προετοιμαστεί για το Ράλι Τουρκίας και μίλησε στην κάμερα του gazzetta.gr.

Για τέσσερις μέρες, ο Σεμπαστιάν Οζιέ μαζί με όλη την ομάδα της Ford M-Sport ήταν σε ελληνικό έδαφος, καθώς προετοιμαζόταν για το Ράλι Τουρκίας. Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του στην Καρούτα και το Ρεγγίνι Φθιώτιδας πολλοί Έλληνες έσπευσαν να τον δουν από κοντά, δείγμα της αγάπης που έχουμε ως χώρα προς το WRC.

Το ίδιο κάναμε και εμείς και στο βίντεο που ακολουθεί παρακάτω, μπορείτε να δείτε τη συζήτησή μας με τον πέντε φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή, Σεμπαστιάν Οζιέ!

Μας μίλησε σε ένα σύντομο διάλειμμα μεταξύ των δοκιμών που έκανε, αν και ο χρόνος του ήταν περιορισμένος και χαρακτηριστικό του είναι ο προσγειωμένος του χαρακτήρας! Μεταξύ άλλων, μας είπε ότι το Ράλι Ακρόπολις σημαίνει πολλά για εκείνον καθώς ανέβηκε για πρώτη φορά σε βάθρο στην Ελλάδα, σε αγώνα του WRC, το 2009.

Τέσσερα χρόνια αργότερα επισκέφθηκε τη χώρα μας για διακοπές, σε δύο νησιά που δεν... θυμάται το όνομά τους, αλλά ήταν καταπληκτικά, όπως μας είπε χαρακτηριστικά, ενώ έκλεισε λέγοντας ότι είναι ένας άνθρωπος της φύσης και του αρέσει να ασχολείται με δραστηριότητες όπως το ποδήλατο ή η αναρρίχηση, αλλά πάντα δίνει προτεραιότητα στο να ασχολείται με τον δίχρονο γιο του, στον ελεύθερό του χρόνο.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!