Αγοράστε το Subaru του Ρίτσαρντ Μπερνς και θα πάρετε δώρο ένα Nokia 5110!

Πέτρος Σηφαλάκης
Αγοράστε το Subaru του Ρίτσαρντ Μπερνς και θα πάρετε δώρο ένα Nokia 5110!
Ένα ιστορικό αγωνιστικό βγαίνει στο σφυρί και μαζί με την αγορά του, δίνεται και το κινητό τηλέφωνο που χρησιμοποιούσε ο Ρίτσαρντ Μπερνς για να μιλά με την ομάδα του, στο Ράλι Ουαλίας!

Ποιος δεν θα ήθελε να έχει στην κατοχή του ένα Subaru Impreza WRC, που μάλιστα έχει κερδίσει τον αγώνα Ουαλίας το 2000; Ο Ρίτσαρντ Μπερνς ήταν ο άνθρωπος που βρισκόταν πίσω από το τιμόνι του και ο Ρόμπερτ Ρέιντ ο συνοδηγός του. Μάλιστα μαζί με το αυτοκίνητο, δίνονται και οι χειρόγραφες σημειώσεις του τελευταίου, που χρησιμοποιούσε για τον αγώνα στην Ουαλία.

Όταν τερμάτισε το αυτοκίνητο, αγοράστηκε από την Prodrive και όπως αναφέρεται, έχει ακόμη πάνω του τα χώματα από την ειδική, δεν έχει πλυθεί από τότε. Ο τυχερός αγοραστής του θα πάρει «δώρο» και το Nokia 5110 που χρησιμοποιούσε ο Μπερνς, για να μιλά με την ομάδα του κατά τη διάρκεια των αγώνων στην Ουαλία. Να σημειώσουμε ότι ο Μπερνς πήρε το πρωτάθλημα του WRC το 2001! To αυτοκίνητο δεν γνωρίζουμε σε τι τιμή πωλείται, ωστόσο υπολογίστε αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!