Ο Νεβίλ «μάζεψε» τη διαφορά από τον Οζιέ στο Ράλι Ιταλίας

Gazzetta team
Ο Νεβίλ «μάζεψε» τη διαφορά από τον Οζιέ στο Ράλι Ιταλίας
O Σεμπαστιάν Οζιέ συνεχίζει να προηγείται στο Ράλι Ιταλίας, όμως ο Τιερί Νεβίλ έκανε πολύ καλή εμφάνιση σήμερα, βρίσκεται σε απόσταση βολής και ετοιμάζεται για την τελική επίθεση αύριο την Κυριακή.

Δυνατός προβλέπεται ο ανταγωνισμός στις επόμενες ειδικές του Ράλι Ιταλίας καθώς σήμερα, είχαμε αρκετές ανακατατάξεις. Ο πρωτοπόρος του πρωταθλήματος, Τιερί Νεβίλ της Hyundai κατάφερε να «μαζέψει» μέρος της διαφοράς του από τον Σεμπαστιάν Οζιέ (Ford Fiesta WRC), ενώ ο τρίτος Λάτβαλα με Toyota Yaris WRC ποντάρει στην ατυχία των δύο πρωτοπόρων για να ανέβει ψηλότερα.

Ο τιμέιτ του Λάτβαλα στην Toyota, Λάπι, έχασε λίγο χρόνο σήμερα αλλά παραμένει στην τέταρτη θέση και ο Πάντον κλείνει την πεντάδα. Πολύ ανταγωνιστικός είναι και ο Όστμπεργκ, που έχει πιάσει την έκτη θέση και διεκδικεί την πέμπτη. Αξιοσημείωτη είναι και η πορεία του Οτ Τάνακ που παρά την εγκατάλειψή του την Παρασκευή, βρίσκεται στη δέκατη θέση της γενικής κατάταξης με πολύ καλή ταχύτητα σήμερα. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα, όπως διαμορφώνονται αυτή τη στιγμή:

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!