Ταχύτερος ο Λάτβαλα στο shakedown της Αργεντινής (vids)

Gazzetta team
Ταχύτερος ο Λάτβαλα στο shakedown της Αργεντινής (vids)
Μάχη της Toyota με την Citroen ήταν το shakedown της Αργεντινής, με τον Λάτβαλα να σημειώνει την καλύτερη επίδοση.

Το Ράλι Αργεντινής είναι ο πέμπτος αγώνας του φετινού WRC και ξεκίνησε όπως πάντα με το shakedown που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα σήμερα. Μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα, ώρα Ελλάδας, ξεκινά και το αμιγώς αγωνιστικό κομμάτι με την πρώτη ειδική, η οποία θα συνοδέψει την εκκίνηση.

Στην παραδοσιακή δοκιμή των συνθηκών που επικρατούν στον αγώνα ο ΓΙάρι Μάτι Λάτβαλα με το Toyota Yaris σημείωσε τον καλύτερο χρόνο, αναφέροντας καλύτερη πρόσφυση στο αυτοκίνητό του μετά και τις δοκιμές που πραγματοποίησε η ομάδας στη Σαρδηνία.

Μόλις, τρία δέκατα αργότερος, πίσω του, ήταν ο Κρεγκ Μπριν με το Citroen C3 WRC, ενώ τον τρίτο χρόνο σημείωσε ο Κρις Μικ με το άλλο Citroen. Ιδίως για τον Ιρλανδό πάντως, το ξεκίνημα ήταν πολύ ενθαρρυντικό καθώς είναι μόλις η δεύτερη συμμετοχή του στον αγώνα της Αργεντινής και η προηγούμενη, που ήταν πέρσι, είχε διαρκέσει μόλις τέσσερις ειδικές.

Ακολούθησαν τα δύο Hyundai i20 με τον Αντρέας Μίκελσεν να είναι τέταρτος και τον Τιερί Νεβίλ να είναι έκτος. Ανάμεσά τους βρέθηκε το δεύτερο Yaris του Οτ Τάνακ και μόλις τον έβδομο χρόνο σημείωσε ο Σεμπαστιέν Οζιέ με το ταχύτερο Ford Fiesta.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!