Ασταμάτητος ο Οζιέ στο Ράλι Κορσικής

Gazzetta team
Ασταμάτητος ο Οζιέ στο Ράλι Κορσικής
Με τρεις κερδισμένες ειδικές διαδρομές, από τις τέσσερις, ο Σεμπαστιάν Οζιέ δεν δυσκολεύτηκε να κάτσει στην πρώτη θέση και μάλιστα, με διαφορά άνω των 30 δευτερολέπτων!

Η πρώτη μέρα του Ράλι Κορσικής τελείωσε με τον Σεμπαστιάν Οζιέ να έχει το πάνω χέρι και να βρίσκεται στην πρώτη θέση, με διαφορά που φτάνει τα 33,6 δευτερόλεπτα! Με πολύ γρήγορη και αποτελεσματική οδήγηση, ο Γάλλος και το Ford Fiesta του δεν δυσκολεύτηκαν να κερδίσουν τις τρεις από τις τέσσερις σημερινές ειδικές διαδρομές, με τον Τιερί Νιουβίλ να βρίσκεται δεύτερος και τον Κρις Μικ τρίτος.

Οτ Τάνακ και Εσαπέκα Λάπι ήταν στην τέταρτη και πέμπτη θέση, ενώ μέχρι τους δέκα κορυφαίους, έχουμε τους Έλφιν Έβανς, Ντάνι Σόρντο, Γιάρι-Μάτι Λάτβαλα, Αντρέα Μίκελσεν και Μπράιαν Μπουφιέ. Ενδιαφέρον παρουσίασαν και οι δηλώσεις του Τιερί Νεβίλ, ο οποίος είπε πως δεν μπορεί να νικήσει τον Οζιέ αυτό το Σαββατοκύριακο και θα συγκεντρωθεί για να κρατήσει τη δεύτερη θέση στην οποία βρίσκεται! Επίσης, ο Σεμπαστιάν Λεμπ είπε ότι θα επιστρέψει... δριμύτερος σύντομα!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!